Otteluennakko: Lappeenrannasta vieraspisteitä?

Juhannus on lusittu ja on jälleen aika paikalliselle jalkapallolle. Lahden Reipas jatkaa pisteiden jahtaamista Kakkosen A-lohkossa ja suuntaa keskiviikkona kohti itää. Viirupaitoja isännöi Lappeenrannassa PEPO.

Hyvin alkaneen kauden jälkeen Reipas on kärsinyt kaksi perättäistä tappiota, joista molemmat ovat tulleet aivan ottelun lopussa. Ensin vierasottelussa Nurmijärven Jalkapalloseura iski 2-1-voittomaalin kuudennella lisäminuutilla. Ennen juhannusta puolestaan Käpylän Pallo rokotti Reipasta reilu viisi minuuttia ennen ottelun loppua ja voitti Kisapuistossa lukemin 1-0. Reippaan ainoan maalin kahteen otteluun on iskenyt väkevän paluun kokoonpanoon tehnyt Sakari Jokinen.

Lappeenrantaan Reipas lähtee katkaisemaan pientä tappioputkeaan. Viirupaidat ovat päässeet harjoittelemaan Jalkarannan nurmella, joka on liki yhtä pehmeä kuin legendaarisen Suurhallin alusta. Reippaan hyökkääjä Tomi Kult luottaa, että lahtelaisnippu tuntee vastustajan metkut.

– Vastustajalla on erittäin hyviä yksilöitä ja hyvä joukkue. Olemme käyneet vastustajan pelaamista läpi viime treeneissä ja tiedämme, mihin iskeä. Lähtökohtana voi pitää, että emme päästä kolmea maalia omiin. Silloin on vaikea voittaa otteluita, Kult viittaa kahteen aikaisempaan PEPO-kohtaamiseen.

Pitkään nousua jahdannut PEPO on jälleen kammennut itsensä kärkikamppailuun. Viidestä ottelustaan lappeenrantalaiset ovat voittaneet kolme ja pelanneet kertaalleen tasan. Ainoan tappion PEPO kärsi juuri ennen juhannusta, jolloin FC Kiffen ryösti pisteet Kimpiseltä lukemin 1-0. Voittoja PEPO on juhlinut MYPAa, PKKU:ta ja KuFua vastaan. Tasapisteisiin PEPO jäi avauskierroksella Atlantiksen kanssa.

PEPO on iskenyt tällä kaudella kahdeksan maalia. Leon Augusto on iskenyt osumista kolme. Auguston lisäksi lappeenrantalaisilla on hyökkäysvoimaa. Samu Suoraniemi on nopea ja hänellä on vahva jalka keskittää ja antaa erikoistilanteita. Myös lahtelaistaustaisen Jerry Särkän jalkaa on hyvä varoa. Miloš Josimov on puolestaan puolustuksen ehdottomia johtohahmoja ja samalla myös yksi sarjan kokeneimmista ja parhaimmista pelaajista.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti harjoitusotteluiden merkeissä. Maaliskuussa Kisapuistossa PEPOn Aleksi Sainio, Zachary Sukunda ja Arttu Kotanen veivät lappeenrantalaiset jo 3-0-johtoon. Reipas kuitenkin kavensi lukemat Tim Martisen kahdella osumalla. Reipas oli kahdesti lähellä tasoittaa, mutta lopulta PEPO vei ottelun nimiinsä lukemin 3-2.

PEPO vei myös huhtikuussa Lappeenrannassa käydyn ottelun nimiinsä samoin 3-2-lukemin. Reipas käväisi 2-1-johdossa Tomi Kultin ja Roope Niskasen osumilla, mutta PEPO voitti ottelun Nuutti Toiviaisen, Eelis Heimosen ja Leon Auguston osumilla. Voittomaali syntyi aivan ottelun lopussa, joten Reipas on kaksi kertaa päässyt lähelle, mutta jäänyt ilman palkintoa.

Sanooko kolmas kerta toden?

PEPO – Lahden Reipas 
ke 30.6. klo 18:30 
Kimpisen stadion 

Huom! Reippaan seuraava kotiottelu on siirtynyt. Lauantaina 3.7. emme pelaa vaan tila annetaan Lahti Soccerille. Peli Kiffeniä vastaan siirtyi pelattavaksi 31.8.2021. Kotona Kisapuistossa tapaamme seuraavan kerran la 17.7. klo 17.00.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon