Otteluennakko: Lauantaina vauhti kiihtyy

Tiivis tahti Kakkosessa jatkuu jälleen. Lahden Reipas saa Kisapuistoon lauantaina vieraakseen Nurmijärven Jalkapalloseuran. Molemmat joukkueet hamuavat pisteitä ja odotettavissa on tiukka kamppailu, sillä seurat ovat sarjataulukossa perättäisillä sijoilla.

Lahden Reipas kävi tiistaina sarjakakkosen Atlantis FC:n vieraana Pukinmäessä. Berat Köse upotti rangaistuspotkun ottelun alussa ja vei viirupaidat johtoon. Atlantis kuitenkin hyödynsi Reippaan virheet kahdesti ja siirtyi johtoon. Toisella jaksolla Reipas näytti jälleen, että se kykenee taistelemaan väsyneenä loppuun asti. Lopulta hyvää kautta pelaava Miska Verkko ampui tyylikkään putoavan lehden maaliin ja pisteet tasattiin.

Tiukka ottelutahti aiheuttaa jälleen päänvaivaa Reippaan valmennukselle. Väsyneiden jalkojen ja taistelutahdon tasapainottelussa Reipas on kuitenkin onnistunut tällä kaudella hyvin. Viirupaidat haluavat näyttää kotiyleisölleen parastaan ja palkita lahtelaiset jalkapallojännärit kotivoitolla.

Vierailija Nurmijärven Jalkapalloseura kohtasi keskiviikkona Pallokerho Keski-Uusimaan kotonaan Klaukkalassa. Valkeakosken Hakasta lainalla oleva NJS-kasvatti Miro Salminen vei nurmijärveläiset johtoon vain minuutin pelin jälkeen. NJS:n johto ei kuitenkaan kestänyt aivan loppuun asti, sillä aivan ottelun lopussa PKKU tasoitti ja pisteet jaettiin.

Kolmen ottelun tappiottomassa putkessa oleva NJS sai apua myös kabineteissa, sillä Käpylän Palloa vastaan pelattu tasapeli muutettiin lopulta NJS:n 3-0-voitoksi. Sitä ennen Palokärjet ehtivät kaatamaan MYPAn tennislukemin 6-0. Hyvän elokuun ansiosta NJS on noussut pisteen päähän Reippaasta ja myös joukkueen maaliero on lähes identtinen viirupaitojen kanssa.

Nuori Miro Salminen on osunut sarjassa tällä kaudella jo seitsemän kertaa ja hän taisteleekin lohkon maalikuninkuudesta. Salmiselle taustatukea on antanut Joona Tukiainen viidellä maalillaan. Vasta 18-vuotias Salminen voi pelatessaan luoda maalipaikkoja peliälyllään kanssapelaajilleen. Maalissa NJS:lla on itseoikeutetusti yksi sarjan kokeneimmista torjujista Otso Knuuttila. Nurmijärveläisten nuori ryhmä on ollut pitkään koossa, joten se on Palokärkien ehdoton vahvuus. Reipas saa vastaansa joukkueen, joka kykenee hyödyntämään paikkansa ja puolustamaan tiiviisti omaa maaliaan.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella sarjan kolmannella kierroksella Nurmijärvellä. Sakari Jokinen vei Reippaan johtoon ensimmäisellä jaksolla. NJS:n Janar Georg tasoitti ottelun vajaa vartti ennen loppua ja lisäajan kuudennella minuutilla Matti Kaipio rankaisi erikoistilanteesta vieden NJS:n voittoon. Viirupaidoilla on siis kalavelkoja maksettavana.

Lauantaina vietetään kansallista Siivouspäivää. Reippaan ottelu on osa valtakunnallista tapahtumaa. Tuo itsellesi ylimääräiset, pieniksi jääneet, liian suuret, turhat, mutta toimivat jalkapallo- ja urheiluvälineet Kisapuistoon. Nappaa samalla sopivampaa tilalle tai sellaista, mitä tarvitset enemmän.

Otteluisäntänä toimii Renault. Tule paikan päälle katsomaan kiihtyykö Reippaan vauhti yhtä luotettavasti kuin uusi auto?

Lahden Reipas – NJS
la 28.8. klo 17
Kisapuisto stadion 
Otteluisäntänä Reanault
Livestriimi (€): ess.fi 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen