Otteluennakko: Maalirikkaat joukkueet vastakkain

Perjantai on pelipäivä ja Lahden Reipas jatkaa pistejahtiaan Helsingissä. Toisena oleva Reipas matkaa perinteisen PPJ:n vieraaksi. Vastakkain ovat Kakkosen A-lohkon kaksi maalirikkainta joukkuetta.

Lahden Reipas on pelannut neljä tappiotonta ottelua putkeen. Viime lauantaina Reipas voitti kotonaan Nurmijärven Jalkapalloseuran. Gullit Zolameso vei viirupaidat johtoon, mutta NJS tasoitti. Joona Tapani vei Reippaan uudestaan johtoon, mutta NJS tasoitti jälleen. Vasta Miska Verkon iskemä maali riitti kolmeen pisteeseen.

Reipas jatkaa Kakkosen lohkossaan toisena, mutta ero kärjessä olevaan JIPPOon kaventui neljään pisteeseen. Taustalla on kuitenkin tukku joukkueita, jotka hengittävät niskaan. Reipas on tällä kaudella onnistunut iskemään jo komeat 35 maalia ja maalinteko onkin edellisissä otteluissa toiminut hyvin. Viime ottelut ovat menneen hieman jännäksi, sillä vastustajat ovat rokottaneet armotta pienistä puolustusvirheistä, eikä viirupaitojen puolustus ole enää lohkon tiiviimpien puolustusmuurien joukossa. Perjantaina voitto ratkeaa puolustuksien paremmuudessa.

Kotijoukkue PPJ on puolestaan iskenyt sarjassa eniten osumia, yhteensä 38. Helsinkiläisillä on siis kolme osumaa enemmän viimeisteltynä. Edellisellä kierroksella PPJ tasasi pisteet FC Kiffenin kanssa lukemin 2-2. Elias Kallio ja Risto Kahelin onnistuivat maalinteossa. PPJ:llä on allaan kolme tappiotonta ottelua, joista yksi on komea 9-0-voitto FC LaPasta. Entinen liigatähti Tuomas Mustonen iski hattutempun ja Emil Rask nokitti vielä iskemällä yhden osuman enemmän.

Mustonen taisteleekin lohkon maalikuninkuudesta. Hänellä on kasassaan jo yhdeksän osumaa. PPJ on yksi Helsingin suurista junioriseuroista ja se näkyy myös heidän kokoonpanossaan. Nuori maalivahti Ramneek Singh on ottanut kauden aikana kehitysaskelia ja nyt nuorukainen on jo hyvä maalivahti Kakkoseen. Nuorten pelaajien on hyvä kasvaa kokeneiden Mustosen ja liigatähti Pyry Kärkkäisen rinnalla.

Joukkueet kohtasivat toisensa Kisapuistossa toukokuussa. Vaikka molemmat joukkueet keikkuvat maalitilastoiden kärjessä, oli edellinen kohtaaminen vähämaalinen. Ainoastaan Lirinis Haziri osui ja pisteet jäivät Lahteen lukemin 1-0. Reippaan puolustuspelin on jälleen asetuttava uomiinsa, jotta voitto matkaisi perjantaina mastojen juurelle.

PPJ – Lahden Reipas 
pe 5.8. klo 19:00 
Jätkäsaari, Helsinki

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon