Otteluennakko: MiPK – Reipas

”Kesätauko” on ohi ja Reipas matkustaa entistä nälkäisempänä Mikkeliin Pallo-Kissojen kimppuun. 

”Kesätauko” tarkoitti viirupaitojen tapauksessa yhtä kevennettyä harjoitusviikkoa vapaalla viikonlopulla ilman peliä. Ennen taukoa Reipas otti tärkeän 1-0 kotivoiton Janne Hahlin viimehetken maalilla. Voitto ja puhtaana pidetty omapää ovat Reippaan jätkien mielissä sunnuntaina Mikkelissä.

Sarjatilanteen puolesta lähtökohdat ovat tasaiset MiKP:n  (15.p) hengittäessä Reippaan (18 p.) niskaan kolmen pisteen päässä sarjataulukon keskivaiheilla. Reipas ja MiPK ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti kerran talven harjoitusottelussa ja kerran Miesten Kakkosessa. Reipas voitti molemmat kulultaan tasaiset pelit 2-1.

Mikkeliläisten kotikenttää on, ainakin mikkeliläisten toimesta, luonnehdittu hornankattilaksi. Vieraspeli helleaallon ollessa kuumimmillaan on oma haasteensa. Reipas otti tuntumaa nurmeen alustana perjantain harjoituksissa ja vaikuttaisi, että alustan vaihdos tuo Reippaalle enemmän intoa kuin haastetta.

MiKP syömähammas on meille kaikille tuttu Rafael. Brassina Rafu on näillä helteillä kuin kotonaan ja Reippaan puolustuksella on edessä hikinen iltapuhde legendan kanssa.

FC Lahdesta Reippaan matkaan lähtevät Matias Niuta ja Tim Martinen. Reippaalta on sivussa joitakin pelaajia, enemmän tällä kaudella pelanneista sivussa erinäisistä syistä ovat Jussi Hauhia, Onuray Köse ja Antti Hukka.

 

MiKP – Reipas

Mikkeli

SU 28.7. klo 18.30

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Otteluennakko: NJS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Reipas – Tips

Otteluennakko: Reipas – Tips

Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Otteluennakko: FC Kiffen – Lahden Reipas

Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO