Otteluennakko: MP – Reipas

Kykeneekö Mikkelin palloilijat jatkamaan tappiotonta kautta juhlapelissään?

Ei, jos Reippaan pelaajilta kysytään. Lahdesta on lähdössä lapullinen kuumia pelaajia saalistamaan kolmea vieraspistettä ennätysyleisön edessä. Savosta kantautuneiden huhujen mukaan MP:n pelaajia houkuttelee seuran järjestämät torijuhlat, kun taas Reippaan pelaajat ovat hioneet kuviot kuntoon Kisapuistossa ja valmistautuneet muutenkin totutun huolellisesti.

Mikkelin Palloilijoilla ei ole yhtään tappiota vielä tällä kaudella, ja se johtaakin sarjaa kuuden pisteen turvin seuraavaan Joensuun Jippoon. Rivien vahvistamisesta huolimatta MP on viimeisessä viidessä pelissään kärsinyt kaksi tasapeliä. Reipas taas katkaisi tappiottoman otteluiden putkensa viime viikolla Jippoa vastaan kärsityllä tappiolla ja nyt on reippaalaisten aika muuttaa kurssin suunta. Paluu voittokantaan sarjajohtajaa vastaan kuulostaa viirupaitojen jutulta.

Joukkueiden välinen kauden ensimmäinen kohtaaminen Kisapuistossa päättyi MP:n suvereeniin 1-3 voittoon. 

Huomiseen peliin kannattaa matkustaa kauempaakin. MP juhlii huomenna 90-vuotis taivaltaan ja otteluun odotetaan reilua 3000 katsojaa. Harvoin kakkosen peleissä päästään vastaaviin lukuihin. Tiedossa on myös, että Lahdestakin on tulossa fanijoukkoja Reippaan tueksi sekä kunnioittamaan perinteisen seuran 90-vuotista taivalta.

Reipas ei ole hävinnyt 2000-luvulla yhtään sarjaottelua Mikkelissä. Reipas aikoo tehdä lauantaina kaikkensa, jotta tilastot säilyvät yhtä mairittelevina.

FC Lahdesta Reippaan rivejä täydentää Lassi Forss ja Irfan Sadik.

 

MP – Reipas

LA 24.8 klo 18.30 

Mikkeli Urheilupuisto 

Uutiset

Kaikki uutiset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas

Otteluennakko: RoPS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Lahden Reipas – RoPS

Otteluennakko: Reipas – RoPS

Kohti Ykkösen nousukarsintoja

Otteluraportti: JIPPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: Reipas – Jippo