Otteluennakko: NJS – Reipas

Syksy tarkoittaa enemmän räntää ja vähemmän jalkapalloa. Kelien viiletessä myös Reippaan kausi on taputeltu. Lauantaina 5.10.2019 on edessä viimeinen rypistys ennen kauden päättymistä. Reipas matkustaa Klaukkalaan NJSn vieraaksi. Ottelun jälkeen juhlitaan kautta kauden päätösiltamissa Pikku Hanhessa. 

Pitkä kesä Kakkosessa näkyy joukkueen kokoonpanossa. Reipasta rasittaa lauantain ottelussa niin kapteeni Markus Hietalan pelikielto ja useampi loukkaantuminen. Erityisesti oikealla laidalla hurmanneen Roope Suonion poissaolo on aiheuttanut kyselyjä seuran suuntaan. Huolestuneille voimme ilmoittaa helpotukseksi, että Suonion takareisi toipunee pelikuntoon ensi kauden alkuun mennessä. Siihen asti meillä on hyvä aika nauttia koripallosta eli faneille tiedoksi: Suonion löytää Suurhallilta Lahti Basketballin otteluista. 

Sarjataulukossa Reipas on kuudentena ja NJS seitsemäntenä hieman heikomman maalieron johdosta.  Lauantaina pelattavalla päätöskierroksella Reippaalla on mahdollisuus kivuta sarjataulukossa viidenneksi. Se vaatisi voiton Klaukkalassa ja sen, että sarjataulukossa yläpuolella oleva Viikingit kompastuisivat omassa pelissään. 

Reippaan ja NJS:n peleissä on perinteisesti ollut kivaa kipinää ja seuroilla on tiivis yhteinen lähihistoria ensin Kolmosen kärkikahinoissa ja nyt Kakkosessa. Kesän kohtaamisessa (6.7.2019) pisteet tasattiin lukemin 1-1. Tuolloin katsomossa ollut Jari Litmanen totesi, että voittaminen on helpompaa kun on yhtä monta pelaajaa kentällä kuin vastustajalla. Ottelussahan Irfan Sadik sai punaisen kortin heti pelin alussa, mutta Reipas onnistui silti olemaan matsissa jopa ajoittain kuskin paikalla. 

FC Lahdesta Reippaan matkaan lähtevät Irfan Sadik, Tomi Kult, Joona Tiainen ja Lassi Forss. Tämä nuoriso-osasto on ollut Reippaan valopilkku. On siinä jätkillä perässä pysymistä, sen verran hyvää jalkaa aina kentällä nähdään. 

Edessä on kauden päätöshulinat. Tarkoittaa siis sitä, että Reippaan kundit käy ryöväämässä Klaukkalasta täyden pistepotin ja illalla juhlitaan kauden päätöstä ja upeasti sujunutta vuotta Pikku Hanhessa. Pikku Hanheen saa vielä lippuja ovelta. Siellä nähdään!

NJS – Reipas
La 5.10 klo 14.00
Klaukkalan nurmi

Kauden päätösiltamat
klo 18.00
Pikku Hanhi, Vapaudenkatu 18
liput 20 € (sisältää ruokailun, hanajuoman ja ohjelman)

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta