Otteluennakko: Omista juhlista kaverin juliin

Lahden Reipas kääntää pitkästä aikaa linja-auton keulan kohti vitostietä ja kurvaa Mikkeliin Pallo-Kissojen vieraaksi. Lauantaina pelataan Mikkelin Pallo-Kissojen 75-vuotis juhlaottelu Urheilupuistossa.

Reippaan päävalmentaja Tommi Kautonen ei näe kotijoukkueen saavan erityistä hyötyä asetelmasta.
– Juhlaottelu tai ei, niin mikkeliläisten mielessä on enemmän raapia kynsin ja hampain pisteitä kasaan sarjapaikan pitämiseksi. Juhla voi tuoda lisäboostia eikä asetelma suinkaan meille ole helppo. Kuitenkin lähtökohta otteluun on enemmän pisteissä kuin juhlassa, Kautonen pohtii.

Mikkelin Pallo-Kissat on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä. Tappioputki on alla. Kymmenen päivää sitten Urheilupuiston valojen alla nähtiin ruma 0-11 tappio Lappeenrannan PEPOa vastaan. Kissat on voittanut vain kolme ottelua tällä kaudella. Myös Reippaalla on kaksi tappiota alla. Reipas on sarjassa neljäntenä edelleen. Kärkikolmikkoon on matkaa neljä pistettä ja NJS vaanii perässä vain kahden pisteen päässä. 

Kautonen on lähdössä vieraspeliin luottavaisin mielin.
– Jos peilaa edelliseen peliin, niin hyökkäyksessä meillä oli hyvä suoritus. Loimme paljon maalipaikkoja. Saman on jatkuttava Mikkelissä, Kautonen vaatii.

Päävalmentajan mukaan joukkue tarvitsee tehoja ja hän uskoo Reippaan siihen myös pystyvän. Kautonen nostaa positiivisesti esiin suorituksen Käpylän Palloa vastaan. Paikkoja oli useita.
– Ei vain mennyt mistään paikoista pallo maaliin, Kautonen naurahtaa.

Reippaalla on ollut jonkinlaisia haasteita sarjan alakerran joukkueita vastaan. Sitä on kuitenkin turha miettiä nyt.
– Pelejä on muutamia jäljellä ja viemme kauden mallikkaasti päätökseen, Kautonen niittaa.

Reipasta odottaa miellyttävät olosuhteet. Vieraiden luonnonnurmi on kehuttava. Päävalmentajan mukaan yksinkertaisesti: paikka on hieno, Urski on hieno. Kiva ympäristö pelata.

Juhlaottelut kamppaillaan päittäin, sillä Reippaan 130-vuotis juhlaottelun vastustaja on vuorostaan MiPK. Ottelu pelataan Lahdessa lauantaina 2.10. klo 15.00 ja ottelun jälkeen on juhlatilaisuus Lahden lyseolla. Väliin mahtuu pari vieraspelikierrosta. 

Mikkelin Pallo-Kissat – Lahden Reipas
la 18.9. klo 17.00 Mikkelin Urheilupuisto
Otteluun on vapaa pääsy.
Livestriimi lansi-savo.fi

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas