Otteluennakko: PEPO – Reipas

Lahden Reippaan ottelut jatkuvat lauantaina Lappeenrannassa PEPOa vastaan. PEPO on perinteikäs seura ja joukkueelta on odotettu menestystä tällä kaudella. Materiaalin puolesta lappeenrantalaisia pidettiin sarjan ennakkosuosikkinakin. Tulosten puolesta tosin Reipas lähtee puolustamaan etumatkaansa. 

Lahtelaiset ovat sarjataulukon viidentenä ja PEPO kahdeksantena. Piste-eroa on vain kolme pistettä, joten tärkeistä tuliaisista taistellaan. Reipas pelasi pirtein ottein keskiviikkona, ja Lappeenrannassa PEPOa vastaan on tarkoitus jatkaa vähintäänkin samalla tasolla. Hyökkäys on oppinut nauttimaan maalinteon riemusta ja tavoitteena on lämmittää sauna kuumaksi vieraissa. Maalivahti Juha Tuomen loistokas peli ja puolustuslinjan aktiivinen työnteko viimeksi ennakoi vahvalla itseluottamuksella varustettua kohtaamista. Reipas tunnetaan sisukkaasta yrittämisestä ja hyvätapaisesta verbaalisesta vastuksesta ottelun tiimellyksessä. Uskoaksemme osaamme käyttää ”mie ja sie” sanoja tarpeeksi. 

Lappeenranta on tunnettu urheilukaupunki, joka valmistautuu Kalevan Kisoihin. Jos Kaakkois-Suomen kulman väki aikoo harjoitella kannustamista kesän suurtapahtumaa varten jo huomenna, niin PEPO tulee olemaan Reippaalle kova pala purtavaksi. 

FC Lahden riveistä kokoonpanoon liittyy Ifran Sadik. 

PEPO- Lahden Reipas 
la 29.6. klo 17:00
Lappeenranta, Kimpinen

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS