Otteluennakko: PEPOa vastaan tarvitaan maaleja

Miska ”Mise” Verkko on ollut Kyykän miehiä pienestä pitäen. Nyt tie on vienyt Reippaan edustusjoukkueeseen A-junioreiden Suomen mestaruuden siivittämänä. Verkko kuuluu Reippaan avainpelaajiin, ja ahkeroi nyt toista kauttaan Kakkosessa. Pelillisesti Verkon kevät lähti hyvin liikkeelle ja alkukaudesta myös peliaikaa riitti. Nyt viirupaita on vaihtunut armeijan harmaisiin. 

– Onneksi lomilla ehtii pelata edes muutaman pelin, hän odottaa innostuneena lauantain kohtaamista Lappeenrannan PEPOa vastaan. 

Armeijassa on haasteellista harjoitella jalkapalloa. Pallon kanssa ehtii olla tekemisissä vain vähän, mutta fyysistä kuntoa pystyy ylläpitämään sitäkin enemmän. Reippaan rosteri lauantaille on tiivis, kun Mikko Tuomikin kärsii kahden ottelun verran pelikieltoa. Misen mukaan Reippaalta löytyy monta hyvää jätkää, joita voi kentälle laittaa. 

– Maalinteko on ollut meille tänä vuonna hieman vaikeaa. Pientä huolellisuutta, niin yhden maalin pelit kääntyvät meille voitoksi, hän tuumii. 

Nälkä kasvaa myös yleisöllä syödessä ja tuttua voittavaa Reipasta on ilo katsella. Ensimmäinen kausi Kakkosessa meni viime vuonna jopa yllättävän hyvin. Verkonkin mukaan paljon puhutaan siitä, ettei kakkoskausi ole helppo. 

– Kisapuistossa on hyvä meininki, pelataan aina hyvin loppuun asti. Koko matsin ajan on katsottavaa, Verkko listaa syitä tulla paikan päälle nauttimaan lahtelaisesta futiksesta. 

Lauantain vastus tiedetään kovaksi. Verkko pitää PEPOa todella pelaavana joukkueena. Lappeenrantalaisten nippuun mahtuu useita tulisia vastuksia. Reipas saa tehdä töitä koko matsin ajan. Pisteet eivät tälläkään kertaa tule ilmaiseksi. Resepti on olemassa:
– Meidän pitää pystyä pitämään palloa, jotta vastustaja joutuu epämukavuusalueelle. Tiivis puolustaminen ja tehdään yksi maali enemmän kuin kaverilla, Verkko kuittaa. 

Hän myös itse toivoo onnistumista. Maalien kanssa jaksaa nauttia myös velvollisuuksista metsäleireillä. Tulevaisuudessa Verkko haluaisi pelata Reippaassa pitkälle: olla osa lahtelaista futista täydellä sydämellä.

Reipas pelaa kaksi kotipeliä elokuussa. Ensimmäinen nyt lauantaina ja toinen 29.8. klo 17.00, jolloin juhlitaan Maatila-Liha Merosen kanssa sikajuhlia. Laita päivä jo nyt kalenteriin ja tule testaamaan viime kaudella suursuosioon yltänyt sikamuki. 

Lahden Reipas – PEPO 
la 1.8. klo 17.00
Kisapuisto Stadion
Liput 5 e (alle 18 v. ilmaiseksi) 
Paikallislehdet ESS ja Etelä-Saimaa striimaavat pelin suorana. 

 

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon