Otteluennakko: PK-35 – Lahden Reipas

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas lähtee jälleen reissuun. Viirupaitojen matka suuntaa Helsinkiin. Lahtelaisia isännöi toinen viipurilaistaustainen seura, viime kaudella Ykkösessä pelannut PK-35.

 

Kakkosen avausottelussaan PEPOn 3—1 kotonaan kaatanut Lahden Reipas vieraili Vappuna Iisalmessa. Paikka Suomen Cupin neljännelle kierrokselle irtosi samoin 3—1-lukemin. Kahteen otteluun Lirinis Haziri iski neljä osumaa. PEPO-ottelun kolmannen osuman iski FC Lahti -laina Onni Hänninen ja PK-37-ottelussa Iisalmessa osui Hazirin lisäksi Asaad Babiker. Reipas johtaa kierroksen jälkeen Kakkosta maalieron turvin.

 

Vaikeaan vierasotteluun Reipas lähtee jälleen hakemaan ehjää ottelua ja pisteitä. Bacary Traore on yhä varmasti sivussa, mutta päävalmentaja Tommi Kautosella riittää laidalle vaihtoehtoja Hazirin kuntouduttua pelikuntoon. Viirupaitojen puolustus on puolestaan tiivistynyt päivän pidentyessä.

 

Kotijoukkue PK-35 putosi viime kauden päätteeksi Ykkösestä, mutta helsinkiläiset ovat keränneet jälleen nipun, jolla taistellaan noususta. Pallokerhon keskikentällä on sekä liiga- että maajoukkuekokemusta. Xhevdet Gela pelasi vuosikymmenen kovalla tasolla liigassa ja Lahdestakin tuttu Oskari Kekkonen on puolestaan pelannut liigan lisäksi maaotteluita Filippiinien maajoukkueessa.

 

PK-35 aloitti kautensa vakuuttavalla 2—0-voitolla Tikkurilan Palloseurasta. Helsinkiläisten molemmista maaleista vastasi Mustafa Beyai. Nollapelin takuumiehet olivat maalivahti Felix Ferahyan ja Reippaassakin pelannut toppari Eero Karjalainen. Helsinkiläisillä on tuttuja pelaajia lahtelaisille, mutta vastaavasti Karjalainen ja kumppanit tuntevat myös Reippaan metkut. Kumpi nousee lauantaina voittoon ja ottaa nimiinsä viipurilaisseurojen paremmuuden alkukaudeksi?

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen