Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Huikean avausvoiton jälkeen Reipas on kärsinyt kaksi kirvelevää tappiota ja seuraava mahdollisuus kääntää kelkka on lauantaina 4.7. Pallokerho Keski-Uudenmaan vieraana. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 15.00 Kalevan urheilupuiston nurmella Keravalla.

PKKU ei ole varsinaisesti saanut lentävää lähtöä käynnissä olevaan kauteen. Kolmen pelin jälkeen sillä on kasassa kaksi tappiota ja yksi tasapeli. On hyvä muistaa, millaisista asetelmista tänä keväänä kauteen lähdettiin. Kolmen ottelun tulosten perusteella ei kannata vetää kovinkaan suuria johtopäätöksiä. Vuonna 2005 perustetusta PKKU:sta on ponnistanut pelaajia aina Veikkausliigaan asti. Saadun tiedon mukaan viirupaitoja vastaan asettuu myös lauantaina nuori ja eteenpäin pyrkivä joukkue. 
 
Reippaan kokoonpanossa on useampi muutos edelliseen EPS otteluun nähden. Kuten aina on Reippaalla lauantainakin kasassa erittäin kilpailukykyinen miehistö. FC Lahdesta mukaan lähtevät Pyry Lampinen, Matias Niuta ja Arttu Auranen sekä pääosin A-junioreissa esiintynyt Tapio Torpo. 
 
Reipas haki tuntumaa luonnon nurmeen kaupungin katolta Radiomäen kentältä. Ennen harjoituksia Reipas testasi, miltä tuntuu pelata nuoria ja vikkeliä pelaajia vastaan, kun vastassa oli FC Reippaan 2010 syntyneet pojat. Kyseinen joukkue tekee jo toista vuotta upeaa jälkeä Reippaan kotiotteluiden pallopoikina. Perjantain harkkapelin jälkeen jäi kuitenkin tunne, että ei mene kauan, kun Hietala, Suonio, Heinoset ja kumppanit ovat näiden pelureiden ”pallopoikina”.
 
Avaus:
Meronen
Hukka
Hietala
Villgren
Verkko
Auranen
Niuta
Lampinen
K.Heinonen
Forss
Jokinen

Vaihto:
Hellqvist
E.Heinonen
Karjalainen
Köse
Oijusluoma
Torpo

PKKU – Lahden Reipas
La 4.7. klo 15.00 
Kalevan nurmi, Kerava

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon