Otteluennakko: Reipas – EPS

Kesäkunto mitataan tänään helteisessä Kisapuistossa. Lahden Reipas saa vieraita pääkaupunkiseudulta, kun Espoon Palloseura (EPS) suuntaa Litin patsaalle. Joukkue on lahtelaisille mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja katsomaton kortti. Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin, koska EPS on pelannut eri lohkossa. 

Espoolaisten riveissä pelaa kolme Seferiä: Valdrin, Faton ja Valmir. Taitavia pelimiehiä. Veljessarjakokemusta onneksi löytyy myös meiltä. Espoolaiset ovat varmasti tiukka jengi – helle on kaikille sama. 

Ottelutapahtumassa palvelee tutut tyypit: anniskelukatsomosta saa olutta ja kioskista kaikkea muuta aurinkokatsomon puolelta. Sassila sai äänentoiston Kisapuistossa toimimaan, joten tyhjin korvin ei tarvitse peliä seurata, mikäli ainoastaan kentän huuto ei riitä. 

HUOM! Lipunmyynti palvelee ainoastaan olympiaportilla, sisääntulo myös lyseon kulmasta. Kisapuiston stadionin alueella voi liikkua vapaasti ottelun ajan eli katsomoita ei ole jaettu suljettuihin lohkoihin. 

FC Lahdesta mukana viilettävät mv Joona Tiainen, Pyry Lampinen ja Arttu Auranen. Reipas on paha vastus, niin kuin aina ennenkin. 

Lahden Reipas – EPS
la 27.6. klo 18:30 Kisapuisto stadion
Liput 5 € (alle 18 v. ilmaiseksi),
kausikortti 25€ kaikkiin kotiotteluihin.

Uutiset

Kaikki uutiset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas

Otteluennakko: RoPS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Lahden Reipas – RoPS

Otteluennakko: Reipas – RoPS

Kohti Ykkösen nousukarsintoja

Otteluraportti: JIPPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: Reipas – Jippo