Otteluennakko: Reipas – EPS

Kesäkunto mitataan tänään helteisessä Kisapuistossa. Lahden Reipas saa vieraita pääkaupunkiseudulta, kun Espoon Palloseura (EPS) suuntaa Litin patsaalle. Joukkue on lahtelaisille mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja katsomaton kortti. Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin, koska EPS on pelannut eri lohkossa. 

Espoolaisten riveissä pelaa kolme Seferiä: Valdrin, Faton ja Valmir. Taitavia pelimiehiä. Veljessarjakokemusta onneksi löytyy myös meiltä. Espoolaiset ovat varmasti tiukka jengi – helle on kaikille sama. 

Ottelutapahtumassa palvelee tutut tyypit: anniskelukatsomosta saa olutta ja kioskista kaikkea muuta aurinkokatsomon puolelta. Sassila sai äänentoiston Kisapuistossa toimimaan, joten tyhjin korvin ei tarvitse peliä seurata, mikäli ainoastaan kentän huuto ei riitä. 

HUOM! Lipunmyynti palvelee ainoastaan olympiaportilla, sisääntulo myös lyseon kulmasta. Kisapuiston stadionin alueella voi liikkua vapaasti ottelun ajan eli katsomoita ei ole jaettu suljettuihin lohkoihin. 

FC Lahdesta mukana viilettävät mv Joona Tiainen, Pyry Lampinen ja Arttu Auranen. Reipas on paha vastus, niin kuin aina ennenkin. 

Lahden Reipas – EPS
la 27.6. klo 18:30 Kisapuisto stadion
Liput 5 € (alle 18 v. ilmaiseksi),
kausikortti 25€ kaikkiin kotiotteluihin.

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa