Otteluennakko: Reipas – Jippo

Reippaan vieraaksi saapuu lauantaina Jippo Joensuusta ja ottelutapahtuman teemana on Sikajuhlat Maatila-Liha Merosen toimiessa isäntänä. Luvassa on ennennäkemätön ilta, jonka aikana takaamme tunnelman niin kentällä, kuin sen ulkopuolella.

Aiemmin tällä viikolla Reipas pelasi vierastasapelin Kiffeniä vastaan. Peli oli kuitenkin uomissaan ja Reipas sai luotua tilanteita, mutta tällä kertaa voittoon tarvittavat maalit jäivät tekemättä. Ihmisten huulille on iskostunut sanat, ”Reipas ei suostu häviämään” ja niin se oli myös tiistain pelissä, kun Reipas teki tasoitusmaalinsa yliajalla. Reippaan tällä kaudella tekemät maalit eivät ole sattumaa tai tuuria. Ne ovat merkki joukkueen henkisestä vahvuudesta ja taistelutahdosta.

Reippaalla on takanaan komea kahdeksan tappiottoman ottelun putki, mutta se ei silti vedä vertoja Jipon tämän kauden suoritukselle, sillä se ei ole hävinnyt vielä peliäkään. Kuusi voittoa ja yhdeksän tasapeliä on tasaisessa sarjassa kova suoritus, jolla ansaitsee toisen sijan sarjassa. Reipas hengittää sarjataulukossa joensuulaisten niskaan kaksi pistettä perässä neljäntenä. Voitolla viirupaidoilla on siis mahdollisuus nousta Jipon ohi.

Tiivisti puolustava ja yhtenäinen Jippo on otteluraporttien mukaan saanut joissakin otteluissa vastustajan pois tolaltaan, tavalla tai toisella. Reippaan kokeneet pelaajat ovat kuitenkin nähneet lähes kaikki temput mitä keksiä voi. Onkin mielenkiintoista nähdä mitä lauantain kamppailusta kehkeytyy. Tuskinpa se tulee ainakaan jättämään ketään kylmäksi.

Kevään kohtaaminen päätyi Jipon 2-0 voittoon, ansaitusti. Reipas ei saanut peliään kulkemaan haluamallaan tavalla ja Jipon Tahvanainen teki tarvittavat maalit, joista ensimmäinen oli upea kaukolaukaus.

FC Lahden pelaajista Reippaan kokoonpanossa ovat Lassi Forss ja Tomi Kult. Keskikentän pyörremyrsky Kappe Heinonen huilivuorossa korttitilin täytyttyä.

Me järjestämme tulikuuman Kakkosen kärkikamppailun, jossa tarjoilut on viimeisen päälle sikoineen päivineen ja muutakin ohjelmaa on luvassa. Teidän ei tarvitse kuin tulla paikalle ja nauttia. Tervetuloa!

 

Sikajuhlat

Reipas – Jippo

La 17.8 klo 17.00

Kisapuistossa

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluraportti: Voitto vahvan esityksen jälkeen

Otteluennakko: Maalirikkaat joukkueet vastakkain

Otteluraportti: Kotivoitto koko rahan edestä

Otteluennakko: Tasainen taisto luvassa Nurmijärven kanssa

Otteluraportti: Värikäs tasuri Keravalla

Otteluennakko: Keravalle pistejahtin

Otteluraportti: Juhlava voitto

Otteluennakko: Reipas juhlii lauantaina

Otteluraportti: Maali-iloa kotilyeisön edessä

Legendat – osa 12