Otteluennakko: Reipas – JJK

Lahden Reipas aloittaa tänään kahdeksannen Suomen Cupin pystin metsästyksen Kisapuistossa. Vieraaksi saapuu sarjatasoa ylempänä oleva JJK Päijänteen vesistön toisesta päästä Jyväskylästä. Ottelu alkaa kello 19. Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn, otteluliput 8 euroa.

Lahden Reipas kärsi ensimmäisessä sarjaottelussaan lauantaina tappion Kisapuistossa FC Kiffenille. Reipas hallitsi ottelua ja loi maalipaikkoja, mutta ei saanut palloa reppuun. Kiffen puolestaan oli tehokas maalipaikoissaan ja nappasi lopulta 3–1-voiton. Viirupaitojen ainokaisen iski toisen jakson lopussa Ville Kurki.

Viirupaitojen palautumisaika illan otteluun ei ole ollut pitkä, mutta kotiyleisön tuki auttaa jaksamaan tiukoissa paikoissa. Lisäksi joukkue on treenannut talven kovaa juuri otteluruuhkia ja tiukkoja pelejä varten. Reipas lähteekin kaatamaan jättiläistä ja hakemaan jatkopaikkaa neljännelle kierrokselle.

Vierailija JJK nousi 2000-luvulla rymisten jalkapallokartalle ja oli parhaimmillaan Veikkausliigan kolmas. Jyväskyläläisten lasku oli samanlaista ryminää ja joukkue käväisi aina Kolmosessa asti. Viime kauden päätteeksi JJK putosi Ykkösestä Ykköseen. JJK avasi Ykkösen kautensa tyylipuhtaalla 3–0-voitolla Pallokerho Keski-Uusimaasta. Dominikaanisen tasavallan maajoukkuehyökkääjä Alex Ciriaco osui kahdesti ja Shirman Osso kertaalleen.

Lahden Reipas ja JJK kohtasivat edellisen kerran noin kuukausi sitten Kisapuistossa. JJK näytti tuolloin sarjatasojen eron ja dominoi ottelua. JJK iski taululle rumat 5–2-lukemat. Reippaan osumista vastasivat Onuray Köse ja Loorents Hertsi. Harjoitusottelu antoi Reippaalle kuitenkin tietoa, kuinka vahva JJK on horjutettavissa. Siihen viirupaitojen pitää tänään iskeä, jotta matka kohti Cupin finaalia ja tarunhohtoisia Euroopan kenttiä jatkuu.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla