Otteluennakko: Reipas – Klubi 04

Keskikesän juhla on taputeltu ja pelikierros etenee kotona pienen tauon jälkeen. Reippaan toive on, että juhannus jatkuu vielä huomenna Kisapuistossa. Sää lupaa ainakin perinteisempää juhannuskeliä. Vastustaja Klubi 04 saapuu stadista mukanaan meidän maalikuninkaamme Olli Tynkkynen. Ottelusta on tulossa tunteikas ja tiivis myös pelillisesti, sillä Klubi 04 on vain pisteen edellä Reipasta sarjataulukossa. Stadilaiset pitävät taulukon sijaa 4. kolmellatoista pisteellä, kun Reipas löytyy sijalta 6. 

Haaste Reippaalle on todellinen, kun vastassa on ammattimainen organisaatio, johon voimme vastata ainoastaan sykähdyttävällä taistelulla. Perinteisesti legendat kirjoitetaan altavastaajien yllättävistä voitoista. 

Tynkkysen kommentteja jouduttiin odottamaan, ja pyynnöstä huolimatta niitä oli vaikea saada. Jännitystäkö? Mies oli vähäsanainen, mutta kuitenkin onnellinen paluusta kotiin. Tynkkynen nousi uudelle maagiselle tasolle Lahden Reippaassa viime kaudella, ja on nyt kokeilemassa siipiä ammattimaisessa organisaatiossa pääkirkolla.

Reippaan edellinen peli antoi hyökkäykselle uskoa. Maalihanat aukesivat ja samaa vapautunutta tekemistä odotetaan keskiviikon illassa. Tiedättehän, ketsuppipulloefektin? 

Klubi 04 on tunnettu pallon hallinnasta ja joukkue pitää pelivälineen mielellään. Reippaan asenne ja fyysisyys voivat tulla yllätyksenä etelän asukeille. Meillä on varaa yrittää mitä tahansa. Räkimättä täältä ei lähde yhtäkään pistettä vieraiden mukana stadiin. FC Lahden riveistä mukana on huomenna Tomi Kult. Kokoonpano julkaistaan sosiaalisen median kanavissamme ennen ottelua. Ota siis Facebook, Twitter ja Instagram haltuun. 

OTTELUISÄNTÄNÄ SKYDDA. 
Lahden Reipas – Klubi 04
ke 26.6. klo 18:30 
Kisapuisto stadion
vapaa pääsy
anniskelukatsomo, kanttiini ja fanituotemyynti

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Otteluennakko: NJS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Reipas – Tips

Otteluennakko: Reipas – Tips

Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Otteluennakko: FC Kiffen – Lahden Reipas

Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO