Otteluennakko: Reipas – MiPK

Reipas lähtee kesyttämään Mikkelin Pallo-Kissoja ja Rafaelia tiistaina Kisapuistossa.

 

Rafael Pires Viera, maalikuningas ja FC Lahti -ikoni, johdattaa tiistaina Lahteen nykyisen joukkueensa Mikkelin Pallo-Kissat. Ottelu on todennäköisesti viimeinen mahdollisuus nähdä Rafael pelaamassa Lahdessa. Rafael odottaa innoissaan viirupaitojen kohtaamista Lahdessa. ”Palaan aina hyvällä fiiliksellä kotiin ja  kun kyseessä on urani viimeinen kausi on erityisen hienoa pelata Lahdessa. Odotan tietenkin vaikeaa peliä sillä vastassa on paljon tuttuja pelaajia, jotka ovat pelanneet pitkään yhdessä. Uskon, että jos pystymme pelaamaan omaa peliämme voimme voittaa.”

 

Vaikka ikää on karttunut on Rafael edelleen vaarallinen ja ennen kaikkea nälkäinen hyökkääjä.  Tämä on aistittavissa myös Rafaelin puheista. ”Oma kauteni on lähtenyt käyntiin vaihtelevasti, koska talven peleissä pelasin koko ajan ja nyt kaksi ensimmäistä peliä aloitin vaihdossa. Odotan peliä Reipasta vastaan ja sen pelaamista alusta asti ja tietenkin myös pelin voittamista ja maalin tekemistä.”

 

Reipas on aloittanut sarjan nousijalle kelvollisella tulostasolla ottaen ensin kotivoiton JäPS:stä ja nipistäen vierastasapelin VJS:n vieraana. Pallo-Kissat aloitti kauden vauhdikkaalla 4-0 vierasvoitolla Kiffenistä ja pelasi toisella kierroksella 0-0 Susien kanssa.

 

Pelaajatilanteen puolesta Reipas lähtee tiistain peliin erinomaisista lähtökohdista. Päävalmentaja Järvinen pääsee jälleen valitsemaan voittavaa kokoonpanoa lähes 30 terveen ja laadukkaan pelaajan ringistä. Myös FC Lahden puolelta saattaa tulla mielenkiintoisia vahvistuksia.  

 

Voiko parempaa kattausta edes toivoa kuin kesäilta Kisapuistossa, taisteleva Reipas ja maalikuningas Rafaelin jäähyväiset Lahtelaiselle jalkapalloyleisölle.

 

Miesten Kakkonen

Lahden Reipas – MiPK

Kisapuistossa

TI 21.5 klo 18.30

 

PS. Reippaan peleihin on vapaa sisäänpääsy. Voit kuitenkin osoittaa tukesi ostamalla kannattajakausikortin Reippaan pelistä 25 eurolla. Kannattajakausarilla saat kahvin tai teen Reippaan kotipeleissä.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen