Otteluennakko Reipas – PK-35

Reippaan kausi potkaistaan käyntiin huomenna lauantaina 13.6.2020 klo 17.00, kun Kisapuistoon saapuu vierailemaan PK-35 Helsingistä. Reippaan kausikortilla tai ottelulipulla näet myös FC Lahden harjoitusottelun Gnistania vastaan. Lahden ottelu alkaa kello 14.00.
 
 
Kausi 2020
 
Reipas pelaa miesten Kakkosen A-lohkossa. Koronan vuoksi sarjan alkua lykättiin ja sarjajärjestelmä vaihtui 10 päivää ennen sarjan alkua. Kaksinkertainen sarja muuttui hybridisarjaksi, jossa pelataan kerran jokaista lohkon joukkuetta vastaan. Sen lisäksi kaksi alueellista lohkokierrosta neljän joukkueen kesken. Reippaan alueellisessa lohkossa on MiPK (Mikkeli), Kultsu FC (Joutseni) ja PEPO (Lappeenranta). Viimeiset ottelut on suunniteltu pelattavaksi 31.10.2020. Lisätiedot sarjasta linkin takaa.
 
Joukkueen tilanne 
 
Reippaan harjoituksissa on ollut hyvä vire ja joukkue on vaikuttanut nälkäiseltä kauden alla. Hyvästä vireestä kertoo myös kaksi pelattua harjoituspeliä FC Kuusysiä ja FC Lahden A-junioireita vastaan, mistä molemmista tuli selkeät ja selkeänumeroiset voitot. 
 
Reippaalla on lauantain peliin joitakin poissaoloja. Kapteeni Markus Hietala kärsii syksyllä saadun pelikiellon jämiä. Muista syistä sivussa lauantain pelistä ovat ainakin Riku Heini, Jussi Hauhia ja Edu Sassila. Reippaan laaja ja laadukas rinki FC Lahdesta mukaan tulevilla vahvistuksilla takaa sen, että launtaina Kisapuisto ei ole helppo paikka vierailla. 
 
FC Lahdesta mukaan tulee Arttu Auranen, Teemu Jäntti ja Eemeli Virta. 
 
Lauantain vastustaja
 
Lahteen vierailulle saapuva sarjanousija PK-35 on ennakoitu sarjan kärkeen yhdessä PEPOn kanssa eikä turhaan. Helsinkiläisten pelaajalista on hurjan nimekäs. Kirkkaimpina tähtinä ovat entinen Veikkausliigaseura HIFKin kapteeni Esa Terävä, entinen liigajyrä OP Jurvainen, FC Lahdessakin vaikuttanut Jaakko Lepola sekä Veikkausliigassa että Ykkösessä pelannut Joni Korhonen, jonka ura on jäänyt kuitenkin kevyempi jalkaisen ja moninkertaisen jalkapallon Suomen mestari siskon varjoon. Lahteisille tuttu kasvo on myös hesalaistunut Niko Tirkkonen, jolle lauantainen kotiin paluu ei tule varmasti olemaan helppo. 
 
Mielenkiintoinen näkökulma on myös joukkueiden historiassa, sillä molempien seurojen juuret ovat Viipurissa
 
Ottelujärjestelyt
 
Jalkapallon paluu Kisapuistoon on runsas. Tämä ohjeitus koskee molempia päivän otteluita. 

Sisääntulot ja lipunmyynti otteluihin linjaautoaseman kulmasta olympiaportista ja lyseon kulmasta. Stadionin sisällä ei ole kulkua pääkatsomon ja aurinkokatsomon välillä. Sisääntuloilla on käsidesit, ja otteluisäntä Skydda jakaa halukkaille kasvosuojaimet. Kisapuiston pukukoppien takapuolella olevat vessat ovat yleisön käytössä. Pukukoppien etupuolella liikkumista pyydetään välttämään pelaajien turvallisuuden takaamiseksi. 

 
Noudatathan otteluun tullessasi turvavälejä ja saavu paikalle vain täysin terveenä. 

Yhteislippu molempiin otteluihin maksaa 10 euroa (alle 18 v. 5e). Lippuja ei myydä erikseen FC Lahden otteluun. Jos lippuja on jäljellä niin Reippaan peliin sisäänpääsy 5e. Reippaan kausikortti takaa pääsyn molempiin otteluihin. Kioski ja anniskelukatsomo palvelee koko päivän ajan. 

 
 
FC Lahti – Gnistan klo 14.00
Lahden Reipas – PK-35 klo 17.00 
Kisapuisto stadion 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon