Otteluennakko: Reipas – Tips

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reippaan pistejahti jatkuu kotona Kisapuistossa perinteisten Sikajuhlien merkeissä. Vieraaksi viirupaitojen juhliin saapuu Tikkurilan Palloseura. Kumpi juhlii lopulta kentällä?

Lahden Reipas kohtasi viikolla vieraskentällä PPJ:n. Reipas sai kentällä revanssin ja voitti Lassi Forssin ja Asaad Babikerin maaleilla 2—0. Pisteet kuitenkin siirtyvät suurella todennäköisyydellä Helsinkiin, sillä tuoreiden brassivahvistusten paperiasioissa on ollut häikkää. Nyt papereiden pitäisi olla kunnossa ja virheistä on opittu.

Paperisodan lisäksi Reippaan kiusana ovat olleet loukkaantumiset. Lisäksi Lassi Forss on sivussa ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi. Kolmannen polven Reipas-legenda Tuomas Kautonen puolestaan suuntasi opiskeluiden perässä Vaasaan ja siirtyi toiseen perinneseuraan IFK:an. Keskikastissa oleva Reipas kuitenkin haluaa lisäpisteitä ja tapella nousukarsintapaikasta.

Vierailija Tikkurilan Palloseura taistelee sarjanousijana sarjapaikkansa puolesta. TiPS on yhä ilman avausvoittoa ja pisteitä on kertynyt vain neljä. Sarjataulukossa viimeiseksi valahtanut joukkue jäi edellisellä kierroksella Klubi 04:n jyrän alle ja Klubi vei pisteet mukaansa lukemin 4—0.

TiPS on tehnyt kaudella vasta yhdeksän maalia. Niko Haiko on osunut kolme kertaa ja Kim Lundgren kahdesti. Tikkurilaiset joutuvat matkaamaan Lahteen ilman pelikieltoisia Miikka Hyväristä ja Sami Pyysaloa. Lisäksi TiPS:n päävalmentaja Sami Salo kärsii toimitsijakieltoa vielä tämän ottelun.

Joukkueet kohtasivat toisensa kesäkuun alussa Tikkurilassa. Reipas oli ottelussa erittäin heikko ja pisteet tasattiin maalittomalla tasapelillä. Viirupaidoille jäi ottelusta paljon parannettavaa ja halua korjata asia kotikentällä.

Lahden Reippaan yli 130-vuotisen historian suurin voitto virallisessa jalkapallo-ottelussa on tullut juuri TiPS:a vastaan. 20.6.2012 Kisapuistossa pelattu ottelu päättyi lopulta viirupaitojen 31—1-voittoon. Olli Riikonen iski ottelussa yhdeksän maalia eli kolme hattutemppua. Hattutempun tekivät myös Tomi Skinnari, Eetu Sassila ja Harri Kauppinen. Nähdäänkö lauantaina jälleen Sikajuhlia ja sambaa?

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon