Otteluennakko: Reipas – Viikingit

Lahden kesän vilkkaimman viikonlopun päätapahtumaksikin tituleerattu Kakkosen kärkipään kamppailu pelataan lauantai-iltana Kisapuistossa, kun Reipas saa vieraakseen Vuosaareen Viikingit.

Vahvaa kautta pelaavat Viikingit on sarjassa toisena 25 pisteellä vain neljä pistettä sarjaa johtavaa MP:tä perässä. Reipas taas hengittää Viikinkien niskaan sarjan neljäntenä 21 pisteellä.  Ennen lauantain peliä Viikingeillä on kasassa 11 tappiotonta ottelua peräkkäin, mikä on huima suoritus tasaisessa sarjassa. Viimeisimmässä ottelussa Viikingit voitti kotikentällään Sudet 3-1.

Reippaan peli on tulosten valossa vahvassa myötätuulessa. Edellinen tappio on kärsitty kesäkuun alussa (9.6) ja kaksi viimeistä peliä on päättynyt Reippaan voittoon ilman päästettyä maalia. Tosiasia on kuitenkin se, että Viikinkejä vastaan on onnistuttava jokaisella osa-alueella jotta yhtään pistettä ei karkaa Vuosaareen. 

Kevään kohtaaminen Viikinkejä vastaan päättyi 2-2. Tuolloin Reippaan maalit viimeisteli Pyry Lampinen. Lauantain otteluun FC Lahdesta tulee Tomi Kult, jolta odotamme niin ikään myös muutamaa maalia. Reippaalta on sivussa pelikiellon vuoksi keskikentän maestro Riku Heini. Muutoin Reippaan kokoonpano on totutun vahva.

Kuten todettua viikonloppuna Lahdessa tapahtuu kaikkea kivaa ja hauskaa, niin kulttuuria kuin kuninkaallista hevosurheilua ja kaikkea siltä väliltä. Siitä täytyy nauttia täysin rinnoin. Muita tapahtumia voi kuitenkin pitää oheistapahtumina lauantai-illan kuumalle Kakkosen kamppailulle Kisapuistossa. Jos kyseessä olisi Ruisrock Kisapuisto olisi Rantalava.

Reipas – FC Viikingit

La 3.8 kello 17.00

Kisapuistossa

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Lahden Reipas – PEPO

Ennakkotilaus: Lahden Reippaan kotipelipaita 2023

Pelipaitaäänestys

Otteluraportti: Lahden Reipas – PKKU 0-0

Otteluennakko: Lahden Reipas – PKKU

Suunittelukilpailu: Lahden Reipas kotipelipaita 2023

Otteluraportti: Lahden Reipas – Fc Vaajakoski

Otteluennakko: Lahden Reipas – Fc Vaajakoski

Lahden Reipas x PWR Fit Center

Otteluraportti: Lahden Reipas – Tampere United 0-0