Otteluennakko: Reipas – VJS

Reippaan taival Kakkosessa jatkuu lauantaina Kisapuistossa kun vastaan vierailulle saapuu VJS. Kyseessä on toisen kierroksen ensimmäinen ottelu.

Keväisessä sarja-avauksessa VJS ja Reipas päätyivät  tasaisessa pelissä 2-2 pistejakoon. Tuolloin Reippaan maaleista vastasivat Pyry Lampinen ja Jussi Hauhia.

Sekä sarjataulukon, että nähtyjen ottelujen perusteella sarjan voi todeta olevan todella tasainen. Ennen lauantain ottelua Reipas on sarjassa viidentenä ja VJS niukasti putoamisuhan alla sarjan toiseksi viimeisenä. VJS on kuitenkin Reipasta vain kuusi pistettä jäljessä, joten sarjataulukon perusteella ennakkosuosikin viittaa on turha jakaa.

Reippaalla on takana neljä tappiotonta ottelua, joista toki kolme viimeistä on päättynyt pistejakoon, kaikki lukemin 1-1. Kahdessa viimeisessä pelissä Reipas on joutunut pelaamaan vajaalla kentällisellä ulosajon vuoksi. Kuten Jari Litmanen NJS ottelun jälkeen totesi, pelit on helpompi voittaa täydellä kentällisellä. Viimeiset kolme tasapeliä peliä ovat kasvattaneet viirupaitojen voiton nälkää ja joukkueesta on ollut aistittavissa pitkin viikkoa, että lauantaina vain voitto kelpaa.

Reippaan maalilla nähdään lahtelaiselle jalkapallo yleisölle tuttu ja Reippaassa aiempinakin kausina pelannut Roope Järvinen. Järvisen otteet harjoituskentällä ovat olleet sen verran vakuuttavia, että ainakaan maalivahtipelistä ei kannattajien tarvitse olla huolissaan.

FC Lahden listoilta Reipasta saapuu vahvistamaan kaksi nuorta lupausta, Tim Martinen ja Lassi Forss.

Reippaalta on sivussa pelikieltojen vuoksi Mikko Tuomi ja Antti Hukka.

Vierasjoukkueen pelaajista on syytä nostaa esille Marko Kolsi, jonka kokemus Euroopan ammattilaiskentiltä ja nykykunto ovat kriittinen osa VJS:n peliä.

Tervetuloa seuraamaan tulisieluista ja voitonnälkäistä lahtelaista jalkapalloviihdettä Kisapuistoon!

 

Reipas – VJS

Lauantaina 13.7. kello 17.00.

Kisapuistossa

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit