Otteluennakko: Revanssi!

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas matkaa Helsinkiin hakemaan revanssia. Isäntä Käpylän Pallo voitti viime viikonlopun keskinäisen kohtaamisen ja nyt viirupaidoilla on heti mahdollisuus maksaa potut pottuina. Molemmat joukkueet taistelevat yhä A-lohkon kärkisijoista.

 

Lahden Reippaan pitkä tappioton putki tuli päätökseen viime lauantaina helteisessä Kisapuistossa. Jo kymmenennen tappiottoman ottelun pelannut Käpylän Pallo kaatoi lahtelaiset tiukassa kamppailussa. Maalikuninkuudesta taisteleva Kristian Yli-Hietanen vei vieraat johtoon, mutta Reipas onnistui tasoittamaan ottelun. Tim Martinen ohjasi Joona Tapanin vedon maaliin. KäPa kuitenkin nappasi voiton Yli-Hietasen alustettua maalin Niilo Heikuriselle. Sarjataulukossa KäPa ohitti Reippaan ja tiputti lahtelaiset kolmanneksi.

 

Lauantain ottelun lopulla Masa Malén katseli toistamiseen pelin aikana keltaista korttia ja kuittasi itselleen ulosajon lisäksi pelikiellon. Luottotopparin puuttuminen pakottaa päävalmentaja Tommi Kautosen miettimään tiivistä puolustuslinjaansa uusiksi. Myös yksi viirupaitojen kokeneimmista nykypelaajista, Miska Verkko muutti Jyväskylään ja on poistunut viirupaitojen vahvuudesta.

 

 

KäPa kohtasi Reipas-ottelun jälkeen vielä keskiviikkona rästiottelussa kotonaan Pallokerho Keski-Uusimaan. KäPa nappasi lopulta hallitun 3-1-voiton. Yli-Hietanen osui kertaalleen ja lopuista osumista vastasivat Jani Kaukomaa ja Mikael Pulkkinen. Voitto nosti helsinkiläiset jo pisteen päähän lohkoa johtavasta JIPPOsta.

 

 

KäPa on erittäin vahva etenkin erikoistilanteissa. Kookas Yli-Hietanen on vaikeasti pideltävä ja kykenee voittamaan ykköspalloja kovalla prosentilla. Lisäksi KäPa lähtee nopeisiin hyökkäyksiin, joissa pelaajilla on lupa kuljettaa pallo vauhdilla ylös. Hitaammissa hyökkäyksissä joukkueella riittää taitoa ja malttia jauhaa puolustukseen riittävä aukko. KäPa onkin onnistunut tällä kaudella maalinteossa 37 kertaa. Reippaan maalisaldo on puolestaan tällä hetkellä 39.

 

 

Reipas saa mahdollisuutensa revanssiin lauantaina Kakkosen A-lohkon toiseksi ja kolmanneksi eniten maaleja tehneiden joukkueiden kohdatessa Kumpulan Campuksessa. Kumman puolustus tylsistyttää paremmin toisen hyökkäyksen?

Käpylän Pallo – Lahden Reipas 

la 20.8. klo 18 Helsingissä

 

 

 

 

 

 

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta