Otteluennakko: Sudet – Reipas

Viirupaitojen pelit jatkuvat torstaina Kouvolan Susien vieraana.

 

Reippaalla on ennen Kouvolan reissua kaksi vaikeaa ottelua takana. Ensin hieman takkuinen esitys Joensuussa ja sitten kotitappio sarjaa johtavaa Mikkelin Palloloilijoita vastaan. MP peli ei jättänyt varaa jossittelulle, joskus on vain tunnustettava vastustajan paremmuus.

 

Kakkosta on tahkottu nyt seitsemän kierrosta ja yksi asia on selvä. Sarja tulee olemaan tasainen ja jokainen piste on arvokas. Sarjan tasaisuudesta ja pienistä marginaaleista kertoo myös Susien edellinen peli, jossa sarjan perää pitävä Sudet pelasi 1-1 tasapelin sarjaa johtavaa MP:ä vastaan.

 

Vaikka viime sunnuntaina pisteet matkasivatkin Mikkeliin niin tappiosta löytyy positiivistakin. Nimittäin Joensuun reissulta unohtunut taisteluilme ja halu kamppailla viimeiseen palloon asti löytyi ja siitä on hyvä jatkaa torstaina Kouvolassa.

 

FC Lahdesta Reippaan mukaan Kouvolaan lähtee I. Sadik.

 

Harjoitusottelu Reippaan ja Susien välillä ennen kauden alkua päättyi Reippaan 6-0 voittoon. Sekä tulosten että silminnäkijähavaintojen perusteella Sudet ovat muuttaneet pelaamistaan selkeästi puolustusvoittoisemmaksi ja organisoidummaksi sitten kevään harjoitusottelun. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Sudet ottavat Reippaan kotikentällään vastaan ja mitä päävalmentaja Järvinen keksii Reippaan orastavan tappioputken katkaisemiseksi. Suden nälkää voitto ainakin vaatii.

 

Kouvolan Sudet – Lahden Reipas

TO 13.6.2019 klo 18.30

Kouvolan keskuskenttä

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Tasapisteistä lähdetään

Otteluraportti: Voitto vahvan esityksen jälkeen

Otteluennakko: Maalirikkaat joukkueet vastakkain

Otteluraportti: Kotivoitto koko rahan edestä

Otteluennakko: Tasainen taisto luvassa Nurmijärven kanssa

Otteluraportti: Värikäs tasuri Keravalla

Otteluennakko: Keravalle pistejahtin

Otteluraportti: Juhlava voitto

Otteluennakko: Reipas juhlii lauantaina

Otteluraportti: Maali-iloa kotilyeisön edessä