Otteluennakko: Suuria pisteitä jaossa päätöskierroksella Kuopiossa

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas matkaa Savoon Mualiman Navalle. Reipas kohtaa Kuopion Palloseuran Akatemian. Viirupaidat hakevat asetelmia nousukarsintasarjaan, joten jaossa on äärimmäisen tärkeitä pisteitä.

Lahden Reipas nappasi edellisellä kierroksella ison voiton, kun FC Kiffen kaatui Kisapuistossa lukemin 3–0. Joona Tapani, Lirinis Haziri ja Asaad Babiker osuivat maaliin. Voitto piti Reippaan nousutaistelussa tiiviisti mukana, kun jäljellä on enää neljä ottelua.

Lauantain ottelun jälkeen neljä parasta joukkuetta pelaavat vielä sarjamuotoisen yksinkertaisen sarjan samoilla pisteillä noususta. Reipas on tällä hetkellä kolmantena, mutta lauantaina viirupaidoilla on mahdollisuus nousta vielä toiseksi ja saada nousukarsintasarjaan kaksi kotiottelua. Päävalmentaja Tommi Kautosen valmistavissa harjoituksissa onkin treenattu maalintekoa.

Kotijoukkue KuPS Akatemia on käytännössä varmistanut sarjapaikkansa. Kuopiolaisten maaliero on putoamistaistelussa olevista toiseksi paras, joten suurta putoamisen vaaraa KuPS Akatemialla ei ole. Edellisessä ottelussaan kuopiolaiset tasasivat maalittomalla ottelulla pisteet Kiffenin kanssa.

KuPS Akatemian kokoonpano vilisee nuoria lupaavia pelaajia. Toppari Tony Miettisellä on kokemusta ulkomailta. Maalivahti Miika Töyräs on loistava torjuja Kakkosen tasolle. Otto Ruoppi pystyy taikomaan kentällä maalipaikkoja tyhjästä. Justus Lehdolla on kasassa komeat 11 maalia, joten Reipas-puolustus joutuu olemaan varpaillaan hänen kanssaan.

Joukkueet kohtasivat kesällä Kisapuistossa. Kuopiolaiset menivät johtoon Niklas Orjalan maalilla. Onuray Köse toi viirupaidat tasoihin ja Gullit Zolameso iski voittomaalin vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua. Lirinis Haziri kaunisteli vielä Reippaan voittolukemia lisäajalla.

Kykeneekö Reipas ryöstämään arvokkaat pisteet Lahteen ja jatkamaan nousukarsintasarjaan iskuetäisyydeltä?

Striimi peliin:

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit