Otteluennakko: Uusi vanha nimi Käpylää kaatamaan

Lahden Reipas jatkaa juhlavuottaan ja jokainen pelipäivä on juhlapäivä. Reipas saa sunnuntaina Kisapuistoon vieraakseen helsinkiläisen Käpylän Pallon. Otteluun myydään portilta myös irtolippuja ja kausikortilla sisään pääsee tietenkin.

Kautensa kahdella voitolla aloittanut Lahden Reipas siirtyi myös viime sunnuntaina johtoon Sakari Jokisen maalilla vierasottelussa Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan. NJS kampesi kuitenkin itsensä tasoihin ja iski lisäajan kuudennella minuutilla voittomaalin erikoistilanteesta. Reipas on siis avannut kautensa kahdella voitolla ja kärsi vasta ensimmäisen tappion.

Reipas lähtee jälleen hakemaan voittoa kotiyleisön edessä Kisapuistossa. Kokoonpanoon on palaamassa lahtelaislegenda Drilon Shala, jonka nopeudelle ja kokemukselle nuorella joukkueella on käyttöä. Shala itse uskoo, että pisteet jäävät Lahteen.

– Tässä sarjassa ei ole helppoja pelejä. Meillä on hyvä treeniviikko alla ja tappio on käyty läpi. Pyrimme siirtämään NJS-pelin hyvät jutut sunnuntaille. Uskon, että pisteet jäävät Lahteen, vaikka peli ei tule olemaan helppo, Shala alustaa ja toivottaa yleisön tervetulleeksi Kisapuistoon.

Vierailija Käpylän Pallo palasi täksi kaudeksi Kakkoseen. Nousijan kausi ei ole lähtenyt vielä kunnolla rullaamaan, vaan KäPa on onnistunut kaapimaan vasta yhden tasapelipisteen NJS:a vastaan. Avauskierroksella helsinkiläiset kärsivät 1-0-tappion PeKalle ja viime kierroksella JäPS kuritti vajaamiehisenä KäPaa aivan ottelun lopussa. Helsinkiläisten kauden ainoan maalin on viimeistellyt Karim Jmaali.

Heikosta alkukaudesta huolimatta Käpylän Pallo on vaarallinen vastustaja. Nuori Brian Mansaray iski jo viime kaudella Kolmosessa kahdeksan osumaa. Keskikenttämies Benjamin Thurling on pelannut urallaan myös Ykköstä ja Kakkosessa hän lähestyy sadan ottelun rajapyykkiä. Myös Patrik Ahosella on kokemusta Ykkösestä. Nuoret puolustajat Olli Kaijansilta ja Elias Collin kykenevät parantamaan ottelu ottelulta. Maalilla torjuu Besart Mustafa, jolla on potentiaalia myös kovempiin sarjoihin.

Ottelusta ei tule Reippaalle helppo, mutta kotiyleisön tuki ja halu palata takaisin voittokantaan ajavat viirupaitoja parempiin suorituksiin. Kuinka ottelussa lopulta sitten käykään?

Lahden Reipas – Käpylän Pallo
su 20.6. klo 16.00 
Kisapuisto stadion
Kausikortti 30e, irtoliput 5 e. Käteinen ja kortti.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen