Otteluohjelma 2020

Jalkapallon Kakkosen kauden 2020 otteluohjelma on julkaistu. Sarjassa pelataan poikkeuksellinen ”paikalliskierros”, joten PEPO (Lappeenranta), Kultsu FC (Joutseno) ja Mikkelin Pallo-Kissat tulevat Lahden Reippaalle todella tutuksi bussimatkasta Etelä-Karjalaan puhumattakaan. 

Reipas pelaa ensimmäisen ottelunsa kotona lauantaina 13.6. klo 17. 
Päivästä on muodostumassa todellinen lahtelainen futisjuhla yhteistyössä FC Lahden kanssa jo kello 14 alkaen.

Ottelutapahtuman odolta odotamme vielä viimeisiä viranomaismääräyksiä. Viimeistään ensi viikolla pystymme tiedottamaan kokonaan valmiista tapahtumasta ja lipunmyynnistä. 

Kaudella 2020 Reippaan otteluihin on pääsymaksu. Lipun hinta on viisi euroa ja alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Anniskelukatsomo sekä kioski palvelevat jokaisessa tapahtumassamme. Reippaan otteluihin on myynnissä kausikortti FC Lahden fanikaupan kautta ennakkoon. Lisäksi Reippaan oma myyntitapahtuma on ensi viikolla. Kausikortin voi lunastaa myös kotimatseista tai tilata Reippaan somekanavien kautta. Kausikortti maksaa 25e. Lahden Reipas ja FC Lahti ovat tuottaneet myös yhteiskausarin (140e), jolla näkee kaikki Veikkausliigan ja Kakkosen ottelut Lahessa yhdellä kortilla. Myös tämä kortti on ostettavissa FC Lahden kaupasta. 

Yleiset ohjeet ovat voimassa myös Reippaan otteluissa. Seuraathan ottelua paikan päällä vain kokonaan terveenä. Muista pestä kätesi ennen ja jälkeen tapahtuman. Kisapuistossa yleisön käytössä on käsidesiä, mutta omakin käsidesi (esimerkiksi FC Lahden ja Teerenpelin matsidesi) on hyvä kuljettaa mukana. Vältetään turhia kontakteja eli pidä etäisyys jonottaessa ja myös katsomossa, tilaa on. Reipas tekee kaikkensa turvallisen tapahtuman eteen, mutta viimeiseksi vastuu on meillä kaikilla yhdessä. Taataan jokaiselle mahdollisimman turvallinen otteluelämys. 

Tervetuloa Kisapuistoon kaudella 2020. 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas palasi harjoituskentälle 

Joona Tapani Kakkosen A-lohkon paras keskikenttäpelaaja

Syyskokouksen päätöksiä

Pronssinen ansiomerkki Kautoselle ja Vekkelille

Otteluraportti: Kausi päättyi voittoon ja hyvään sijoitukseen

Otteluennakko: Viimeinen taistelu Kisapuistossa

Otteluraportti: Romahdus Helsingin kirkkaassa päivässä

Otteluennakko: Nousukarsinta jatkuu Helsingissä

Otteluraportti: Tappio kirvelee

Otteluennakko: Nousukarsinta alkaa