Otteluraportti: Järvenpäästä tuliaisina kirvelevä tappio.

Reipas lähti hakemaan Järvenpäästä täyttä pistepottia, mutta mukaan ei tällä kertaa tarttunut kuin kokemuksia ja lämpimiä tunteita. JäPS voitti Reippaan 2-1 viimehetken rankkarimaalilla.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli paikkoja. JäPS:n peli tyyli oli odotetun suoraviivainen, mutta tehokas. JäPS:n fyysinen hyökkääjä Kron Rexhepi osoitti vaarallisuuttaan useampaan otteeseen. JäPS teki ottelun avausmaalin 21. minuutilla. JäPS hyökkäsi oikealta laidalta ja josta pallo kimposi Reippaan puolustajan jalasta kotijoukkueen Herkko Kuosalle, joka laittoi pallon maaliin.

Reipas ei kuitenkaan lannistunut vaan loi omat tilanteensa. Yritys palkittiin 23. minuutilla kun Riku Heini toimitti millin tarkan sivuvaparin etualueelle, josta se meni Sassilan pään kautta verkon perukoille. Tauolle siirryttiin lukemissa 1-1.

Ottelun toisella puoliajalla Reipas piti palloa ja loi useita vaarallisia tilanteita, mutta kerta toisensa jälkeen vastustajan lupaava maalivahti vei pidemmän korren. Ottelun ratkaisu nähtiin 89. minuutilla kun vaarattoman oloinen pusku kilpistyi Reippaan puolustukseen ja tuomari vihelsi JäPS:lle pilkun, josta JäPS kippari Olli Valto tsippasi pallon tyylikkäästi verkon perukoille, ykskaks peli oli 2-1.

Ottelun viimeiset minuutit lisäaikoineen Reipas haki tasoituista vimmatusti ja olikin tasoittaa pelin vapaapotkusta, mutta tällä kertaa tuloksetta. Ennen loppua olikin muutaman torikokouksen aika ja tunteet kuumenivat sen verran, että tuomari päätyi antamaan JäPS:lle punaisen kortin.

Ottelun erikoisuutena mainittakoon, että JäPS sai pelata toisen puoliajan sisään työnnetyillä tolpilla, siis pienemmällä maalilla. Peli tuskin siihen ratkesi, mutta Reippaan pelaajissa herätti hämmennystä erotuomarin haluttomuus korjata asia ystävällisestä huomauttelusta huolimatta.

Reippaan taistelu voitoista ja paikasta ylemmässä loppusarjassa jatkuu seuraavana lauantaina kun vieraaksi Kisapuistoon saapuu Lappeenrannan ylpeys PEPO. Viimeinen kotipeli, viimeinen mahdollisuus nauttia Reippaan pelien uniikista tunnelmasta ja viimeisiä hetkiä osoittaa tukesi Reippaalle. PEPO pelissä on myynnissä myös lippuja Pikku Hanhessa järjestettäviin iltamiin.