Otteluraportti: JaPS – Lahden Reipas

Lahden Reipas kaatoi Suomen Cupissa Jalkarannan Palloseuran ikämiehet aurinkoisessa Kisapuistossa ja eteni jatkoon. Ottelu päättyi lopulta viirupaitojen 5—0-voittoon. Lirinis Haziri ja Lauri Ala-Kauhaluoma osuivat kahdesti, Ville Jokela kertaalleen.

Lahden Reipas hallitsi ottelua heti alusta ja JaPS:n mahdollisuuksiksi jäivät harvat erikoistilanteet. Reipas puolestaan sahasi maltilla ja väsytti vastustajaansa. JaPS kuitenkin jaksoi korkeasta iästä huolimatta liikkua vielä ensimmäisen jakson.

Reipas onnistui puhkomaan linjan jakson puolivälissä. Lirinis Haziri nosti pallon linjan taakse ja Asaad Babiker näytti nopeuttaan. Hän kerkesi palloon ennen JaPS-kassari Toni Paajasta ja tökkäsi Reippaan johtoon. Samoissa lukemissa mentiin myös tauolle Reippaan hallinnasta huolimatta.

Toisella jaksolla Reipas lisäsi kaasua ja Emil Yildirim oli osua heti alussa. JaPS:n paikka tuli entisen Reipas-tähden Drilon Shalan kautta ja hän osui yläputkeen. Samu Mandelin laittoi jatkopallon ohi. Myös Eetu Sassilan kaukolaukausyritys jäi vaisuksi, jutut eivät.

Reipas ratkaisi ottelun vartti ennen loppua. Lirinis Haziri ampui kaukaa ja Toni Paajanen oli voimaton. Hetkeä myöhemmin Haziri keskitti ja Ville Jokela puski lukemiksi jo 3—0. Lisäajalla Reipas leikitteli vielä. Lassi Forss osui yläputkeen ja Lauri Ala-Kauhaluoma iski kaksi maalia. Ensimmäisen alustivat komeasti Onuray Köse ja Roope Niskanen, toisessa puolestaan Jokela antoi nappisyötön. Näin ollen Reipas jatkaa Cupissa viidennelle kierrokselle.