Otteluraportti: JIPPO – Lahden Reipas

Lahden Reipas nousukarsintoihin

Lahden Reipas vieraili Kakkosen päätöskierroksella joensuulaisen JIPPOn vieraana. Kakkosta johtanut JIPPO lähti otteluun ennakkosuosikkina, mutta viirupaidat onnistuivat kaatamaan lopulta lohkon maalierolla voittaneen JIPPOn lukemin 2—0 ja nappaamaan paikan nousukarsintoihin. Reippaan maaleista vastasivat Topias Inkinen ja Vilho Huovila.

Kotijoukkue JIPPO oli ottelun alussa odotetun vahva, sillä se halusi varmistaa lohkovoittonsa. Lahden Reipas kuitenkin kesti joensuulaisten alkurynnistyksen. Ottelu tasoittui ja Reipas loi ensimmäisellä jaksolla muutaman maukkaan maalipaikan, mutta JIPPO-vahti Pyry Piirainen toimi joensuulaisten maalilla viimeisenä lukkona. Tauolle lähdettiin hyvistä paikoista huolimatta maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella jaksolla JIPPO hukkasi alussa huippupaikan keskellä lumisadetta. Reipas ehti jo pudota livesarjataulukossa kuudenneksi ja ulos nousukarsinnoista. Viirupaidat näyttivät kuitenkin luonnetta ja 20 minuuttia ennen loppua Topias Inkinen jatkoi Onuray Kösen kulman maaliin siirtäen Reippaan takaisin nousukarsintapaikalle. Aivan ottelun lopussa Santeri Harjula alusti ja Vilho Huovila iski Reippaalle vapauttavan 2—0-osuman, joka toi viirupaidoille voiton ja nousukarsintapaikan.

Nousukarsintavastustaja selviää maanantaina. Nousukarsinta Ykköseen pelataan kaksiosaisena, joten Reippaan kausi jatkuu vielä yhden vierasottelun ja yhden kotiottelun verran.

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto