Otteluraportti: Joutsenosta tappio

Tehottomuus on edelleen Reippaan riesa ja joukkue ei tehnyt maaliakaan eilen Joutsenossa Kultsu FC:n vieraana. Joutsenolaisille 2-0 voitto oli kauden toinen. Reipas jatkaa Kakkosen A-lohkon kahdeksantena, kun pelejä on takana yhdeksän. Kakkosessa pelataan yhteensä 17 kierrosta sarjan päättyessä lokakuun loppuun (jos kaikki menee hyvin).

Piste per peli tahtia etenevä Reipas ei voi olla tyytyväinen vieraspelien esityksiin. Pelitahti on ollut tiivis ja Reipas pelasi alle viikon sisään toisen vierasmatsinsa. Ottelu oli hyvin tasainen ja Reipas hallitsi peliä keskikentällä osittain jopa helposti. Kamppailu Joutsenossa kääntyi Kultsulle toisen puoliajan jälkipuoliskolla. Akoh Samson iski ottelun ensimmäisen maalin 70. peliminuutilla. Niitti tappiolle tuli Alexander Odehin 86. minuutilla tehdyllä maalilla.

Päävalmentaja Petri Järvinen kertoo Etelä-Suomen Sanomille, että yrityksen puutteesta ei omia pelaajia voi syyttää. Jokainen jätti kentälle kaikkensa. Ottelun Virasto-pelaajaksi valittiin Tino Villgren.

Joukkueella on edessä tarpeellinen kahden viikon pelitauko. Asepalvelukset, loukkaantumiset ja muut poissaolot rokottavat viirupaitoja kovalla kädellä. Reippaalla on nyt aikaa harjoitella rauhassa ja koota joukot tuleviin koitoksiin. Joukkueen henki on hyvä ja kotipelejä Kisapuistossa odotetaan innolla. Jos joskus, niin nyt kaikki tuki on tarpeen.

Reipas pelaa seuraavan kerran lauantaina 29.8. klo 17 Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan Kisapuistossa. Samalla vietetään Reippaan Sikajuhlia yhdessä otteluisäntä Maatila-Liha Merosen kanssa. Paikalla on livebändi, yhteistyökumppaneita ja herkullista ruokaa. Liput otteluun normaalisti 5e (alle 18 v. ilmaiseksi) / kausikortti. Lipunmyynti on Kisapuiston Olympiaportilla lähellä parkkipaikkaa. Näitä bileitä ei kannata missata!

Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä. Muista huolehtia käsihygieniasta, yski hihaan ja tarvittaessa voit käyttää maskia. Muista myös tarvittavat etäisyydet muihin kuin omaan seurueeseesi katsomossa.