Otteluraportti: Kaikki pisteet jäivät Uudellemaalle

Reipas vietti lauantaipäivää Keravan urheilupuistossa luonnonnurmella. Nurmi ei tällä kertaa ollut ystävämme. Reipas kärsi harmittavan kolmannen peräkkäisen maalin tappion, kun PKKU jätti pisteet Uudellemaalle maalein 2-1.

Päävalmentaja Petri Järvisen mukaan kaikissa tappiopeleissä on ollut sauma ottaa pisteitä. Reippaan otteissa näkyi ensimmäisellä jaksolla merkittävästi alusta. Joukkue pelasi pitkästä aikaa pelinsä luonnonnurmella.

– Emme saaneet omaa peliä kulkemaan. Näki, ettemme ole tottuneita olosuhteeseen, Järvinen kommentoi maalitonta ensimmäistä puoliaikaa.

Reipas paransi otteita toisella jaksolla. Vastustajan Willem Haapiainen iski maalin, mutta melko pian FC Lahden lainapelaaja Arttu Auranen teki tasoituksen Reippaan nimiin. Hetken jo näytti siltä, että peli kääntyy lahtelaisille. Reipas ei kuitenkaan saanut toista maalia aikaiseksi. Viimeisillä minuuteilla kotijoukkueen Sebastian Kamara niittasi ottelun katkerat päätöslukemat 2-1.

– Joonas Meronen otti tärkeitä koppeja pelin parhaana pelaajanamme, ja maalintekijä Auranen oli kentällä ahkera, päävalmentaja Järvinen jakaa kehuja omilleen.

Yleisesti Reipas on ollut heikko hyökkäyspäässä alkukaudesta.

– Maalintekotilanteissa olemme lepsuja, laukaukset ovat huonoja ja huolimattomia. Viimeistely on vaatimatonta, Järvinen ajattelee ääneen.

Reipasta kutsuu treeniviikko ja tavoitteena on katkaista maalin tappioiden putki poikki. Seuraava yritys on tasan viikon päästä Joutsenossa Kultsua vastaan. Joukkue tulee jonkun verran muuttumaan tulevalla viikolla. Reippaan profiilipelaajat Tino Villgren ja Miska Verkko vaihtavat raitapaidasta armeijan harmaaseen. Järvinen toivoo, että Reippaan kokeneemmasta kaartista löytyy korvaajia.

Vieraspeli on Joutsenossa lauantaina 11.7. klo 14. Reipas pelaa seuraavan ottelunsa kotona sunnuntaina 19.7. klo 17.00 Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan. Toivottavasti siihen kamppailuun pääsemme voitonmausta.