Otteluraportti: Kauden avauksesta voittava esitys

Lahtelainen jalkapalloväki palasi tyhjän kevään jälkeen täydellä riemulla Kisapuistoon. Sarjakausi Kakkosessa avautui täydellisessä säässä auringon porottaessa täyslaidallisen kentälle. Yleisön viihtyvyyden se takasi, mutta kentällä oli melko tuskaisiakin tunnelmia. Harvoin on hellekelit, kun kausi alkaa.

Reipas ei ollut suinkaan hyvä ensimmäisellä puoliajalla, mistä kertoo vierasjoukkue PK-35 taistelema maali. Maali syntyi lopulta kulmatilanteen jälkeen vihelletystä pilkusta, mutta muutenkin taisteluilme oli ottelun puolen tunnin kohdalla enemmän mustapunainen, oranssin sävy oli hyvin kalpea. Paikkoja oli, taistelua oli, mutta välillä pallo pomppii kurittomasti.

Vanhan dieselin lailla Reipas pääsi otteluun paremmin mukaan toisella puoliajalla. Palkintona tästä Roni Rinne iski Reippaan ensimmäisen maalin, kun ottelua oli takana 74. minuuttia. Reipas kairasi tiukan voiton lopulta numeroin 2-1, kun tarkkoja sivurajoja antava Roope Suonio nakkasi pallon Arttu Auraselle, joka keskitti ja Eemeli Virta iski pallon verkkoon lisäajalla. Ottelun tekniset tiedot löytyvät täältä.

– Vastustaja oli odotetun kova. Tiesimme, että tulee todella kova matsi. Ei tavallaan yllättänyt mikään, Roni Rinne kommentoi kohtaamista pääkaupunkiseudun joukkueen kanssa.

– Tiesimme, että jos pystymme omaa pelikirjaa noudattamaan ja kaikki laittaa itsensä likoon, niin meillä on mahdollisuudet saada täydellinen tulos. Tänään onnistuimme siinä lopulta, Rinne pohtii tunnelmia kauden avauksesta.

Voitto ei tullut helpolla.

– Tämä on joka miehen työ ja joukkueena pärjätään. Se on meidän juttu. Saatiin yhdeltä ennakkosuosikilta kolme pistettä. On älyttömän hyvä fiilis jatkaa eteenpäin. Paremmin ei voisi kausi alkaa, Roni Rinne kehuu joukkueen panosta.

Tunnelma katsomossa oli mainio. Palvelut toimivat, otteluisäntä Skyddan jakama tuotekassi piti huolen turvallisuudesta ja ihmiset olivat selvästi onnellisena liikkeelllä. Yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Sanomat striimasivat ottelun, ja myös lähetyksestä saatu palaute oli positiivista.

Reippaan kausi jatkuu keskiviikkona 17.6. vierasottelulla Järvenpään Palloseuraa vastaan. Kotona pelataan seuraavan kerran lauantaina 27.6. klo 17.00. Koko otteluohjelman näet täältä.