Otteluraportti: Kausi päättyi tappioon

Lahden Reippaan toinen kausi miesten Kakkosessa päättyi lauantaina tappioon Helsingin FC Viikinkejä vastaan kotona Kisapuistossa maalein 1-2 (0-0). Reippaan tehomies oli Teemu Toukonen, joka viimeisteli kavennuksen toisella puoliajalla Eetu Sassilan syötöstä. Ottelun Pub Virasto- pelaajaksi valittiin Berat Köse.

Tommi Leirilaakson otteluraportin pääset lukemaan tästä.

Kausi 2020 tuntui olevan pidempi kuin aiemmat jalkapallokaudet, vaikka otteluita pelattiin normaalia vähemmän. Keväällä seurayhteisössä jännitettiin alkaako kausi ja jos, niin milloin. Resurssit ovat olleet tiukassa kaikkialla yhteiskunnassa ja se on heijastunut joka puolelle. Vihdoin kesäkuussa koitti odotettu hetki ja tuomarin toivottu vihellys pelin alkamisen kunniaksi.
Lopulta Reipas pääsi pelaamaan ehjän kauden ilman yhdenkään ottelun siirtoa.

Joukkueella riitti yhtä lailla jännittevää, milloin kuviot tulisi olla hiottuna viimeisimpään iskuun. Yhteisharjoittelu oli keväällä pitkällä tauolla ja yhteistä tekemistä piti hioa vielä pelirytmin keskellä. Reipas varmisti paikkansa Kakkoseen kuuluvana joukkueena ja jatkaa taistoja myös ensi vuonna samalla sisukkaalla asenteella.

Lauantain ottelun päätteeksi palkittiin pitkän päivätyön Reippaan valmentajana jo vuodesta 2016 tehnyt päävalmentaja Petri Järvinen. Lisäksi vuoden pelaajana palkittiin varakapteeni Kasperi Heinonen. Vuoden Pub Virasto-pelaajaksi valittiin kovat minuutit läpi kauden kirmannut Roope Suonio.

Kiitos koko yhteisölle: kumppaneille, talkoolaisille, katsojille, someseuraajille, pelaajille ja taustoille.

Vuonna 2021 seura täyttää 130 vuotta ja juhlakauteen suunnataan uteliain mielin. Turvallista talvea kaikille!