Otteluraportti: Kausi pakettiin tyylillä

Reipas otti tyylipuhtaan 0-5 vierasvoiton NJS:n vieraana. Reippaan maaleista vastasivat Irfan Sadik kolmesti, sekä Tomi Kult ja Edu Sassila kertaalleen.

Reipas oli tyly vieras ja aloitti ottelun terävästi. Tomi Kult pääsi maalin makuun jo ottelun 19. minuutilla.  Kultin esimerkistä myös Sadik innostui maalitehtailuun ja teki toisella puoliajalla vielä kaksi maalia. Erityisesti Sadikin toinen maali on maininnan arvoinen. Vastustajan tiukassa vartioinnissa heitetty saksipotku puolustajan ja vastustajan yli takaylänurkkaan sai kotiyleisönkin haukkomaan henkeä.

Myös NJS:llä oli joitakin lupaavia hyökkäyksiä, mutta viirupaitojen puolustus kesti ja maalivahti Tiainen pääsi näyttämään osaamistaan ja teki muutaman tarvittavan paraatipelastuksen. Puoliajalle siirryttiin Reippaan tukevassa 3-0 johdossa.

Toinen puoliaika jatkui Reippaan hallinnassa ja 59. Kappe Heinonen pelasi Sassilalle, joka laittoi pallon tyylilleen uskollisesti ylänurkkaan. Seitsemän minuuttia ennen pelin loppua Sadik sai hattutempun täyteen. Sadik pusersi itsensä vastustamattomasta läpi vastustajan puolustuslinjan ja painoi pallon verkon perukoille.

Päävalmentaja Järvisen kommentti viimeisen ottelun jälkeen on tyhjentävä. ”Viimeinen kamppailu oli hyvä ja ehjä suoritus. Ihan niin kuin koko kausi. Veimme peliä alusta loppuun ja se oli taputeltu jo ensimmäisellä puoliajalla.

Ottelun Hanheksi valittiin hattutempun tehtaillut Sadik.

Pelin jälkeen joukkue suuntasi Pikku Hanheen kauden päätösiltamiin. Iltamissa tunnelma oli totutun rento ja korkealla. Iltamissa jaettiin kauden parhaan pelaajan palkinto Riku Heinille ja Hanhipelaaja palkinto Kappe Heinoselle.