Otteluraportti: Kolme pistettä rakeiden keskeltä

Lahden Reipas jatkoi puhtaalla pelillä Kakkosessa, kun viirupaidat kaatoivat värikkäässä ja tapahtumarikkaassa ottelussa Nurmijärven Jalkapalloseuran vieraskentällä lukemin 2-0. Reippaan maaleista vastasivat Daniel Koskipalo ja Berat Köse.

Vierailija Lahden Reipas iski heti ottelun alussa. Daniel Koskipalon pystyjuoksu tuotti tulosta ja nuori laitapelaaja pääsi sijoittamaan pallon rauhassa maaliin. Reilun vartin jälkeen Berat Köse murtautui tekopaikkaan ja laittoi pallon tarkasti pussiin. Maalien lisäksi Reippaalla oli myös muutama muu maukas maalipaikka, mutta NJS kesti.

Ottelussa nähtiin ensimmäisellä jaksolla myös erikoinen tapahtuma, kun keväinen raekuuro yltyi. Rakeiden koko ja määrä kasvoi ja ottelu jouduttiin keskeyttämään liki kolmeksi vartiksi tekonurmen muututtua pelaajille vaaralliseksi. Kuuron mentyä ohi, peliä päästiin jälleen jatkamaan ja NJS tuli ensimmäisen jakson loppuun piristyneenä. Reipas kesti ja tauolle lähdettiin viirupaitojen johdossa.

Toisella jaksolla vierailija joutui puolustamaan hieman enemmän. Reipas-vahti Anton Munukka otti muutaman tärkeän kopin ja pelasi lopulta nollapelin. Näin ollen lahtelaiset hakivat täydet sarjapisteet matkaansa.

Kahden ottelun jälkeen Reipas on lohkossaan puhtaalla pelillä kolmantena. Lauantaina 21.5. Reipas saa Kisapuistoon vieraakseen nimivahvan PPJ:n Helsingistä.