Otteluraportti: Kuti jäi piippuun Lappeenrannassa.

Reipas lähti hakemaan jatkoa erinomaiselle syysvireelleen Lappeenrantaan PEPO:n vieraaksi. Toisin kuitenkin kävi PEPO:n vietyä pelin lukemin 6-0 (4-0). Kyyti oli kylmää ottelun alkuminuuteista aina loppuvihellykseen asti.

Ottelun ensimmäisen 34 minuutin aikana PEPO rokotti Reipasta neljä kertaa. Yksi maaleista tuli rangaistuspotkusta, mutta käytännössä kaikkia maaleja edelsi viirupaitojen virhe ja niistä PEPO rokotti kylmän viileästi.

Reipas loi puoliajalla henkeä kopissa ja tahtotilasta takaa-ajo ei jäänyt kiinni, mutta PEPO:n vahva syysvire ja nousukiima olivat tällä kertaa liikaa.

Positiivisena asiana mainittakoon, että Reippaan riveissä debytoi jälleen kaksi nuorta lahtelaislupausta Emil Yildirimin ja Paavo Niemisen pelattua ensiminuutit Kakkosessa.

Mollivoittoisen pelin jälkeen ottelun Virasto pelaajaksi valittiin Masa Vekkeli, sillä huolto pelasi tälläkin kertaa kuin junan vessa.

Lappeenrannan reissu oli kauden viimeinen vieraspeli ja Reipas pääsee pelaamaan kaksi viimeistä peliään kotona Kisapuistossa.

Seuraavan ottelun yhteydessä on tarjolla herkkua, sillä Kiffenin saapuessa Lahteen ottelu järjestetään yhteistyössä Ravintola Tirran ja Torven tiloissa viikonloppuna meneillään olevan Ant Fest-oluttapahtuman kanssa.