Otteluraportti: Lahden Reipas – FC Kiffen

Lahden Reipas ja FC Kiffen tasasivat pisteet aurinkoisessa Kisapuistossa lauantaina. Tasainen ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen. Kentällä nähtiin kuitenkin paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Lahden Reipas sai otteluun hyvän alun ja hallitsi ottelun ensimmäistä varttia. Jakson edetessä ottelu tasoittui, mutta vaarallisimman paikan kykeni luomaan Reipas. Onuray Köse sai pallon rangaistusalueen sisällä, mutta sijoitti pallon huonosta asennosta ohi tyhjän maalin. Toisessa päässä Reipas-vahti Osku Maukonen nollasi pariin otteeseen komeasti FC Kiffenin Muslim Markhiyevin ja tauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Myös toinen jakso jatkui tasaisena. Molemmat puolustivat erittäin tiiviisti. Vaarallisimmat tilanteet syntyivät kulmapotkuista, mutta hyvistä hässäköistä huolimatta kumpikaan ei saanut kuparista rikki. Lauri Ala-Kauhaluomalla oli lopussa vielä puolittainen paikka, mutta Kiffen-vahti Niko Tervonen onnistui torjunnassaan. Näin ollen pisteet tasattiin maalittomalla tasatuloksella.

Reipas on Kakkosessa edelleen tappioitta. Viirupaitojen sarjasijoitus on kuudes. Seuraavaksi Reipas metsästää jatkopaikkaa Suomen Cupissa keskiviikkona 31.5. Vieraaksi Kisapuistoon saapuu Reippaan tavoin Kakkosessa pelaava FC Honka Akatemia.

Uutiset

Kaikki uutiset

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves