Otteluraportti: Lahden Reipas – FC Kiffen

Lahden Reipas ja FC Kiffen tasasivat pisteet aurinkoisessa Kisapuistossa lauantaina. Tasainen ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen. Kentällä nähtiin kuitenkin paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Lahden Reipas sai otteluun hyvän alun ja hallitsi ottelun ensimmäistä varttia. Jakson edetessä ottelu tasoittui, mutta vaarallisimman paikan kykeni luomaan Reipas. Onuray Köse sai pallon rangaistusalueen sisällä, mutta sijoitti pallon huonosta asennosta ohi tyhjän maalin. Toisessa päässä Reipas-vahti Osku Maukonen nollasi pariin otteeseen komeasti FC Kiffenin Muslim Markhiyevin ja tauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Myös toinen jakso jatkui tasaisena. Molemmat puolustivat erittäin tiiviisti. Vaarallisimmat tilanteet syntyivät kulmapotkuista, mutta hyvistä hässäköistä huolimatta kumpikaan ei saanut kuparista rikki. Lauri Ala-Kauhaluomalla oli lopussa vielä puolittainen paikka, mutta Kiffen-vahti Niko Tervonen onnistui torjunnassaan. Näin ollen pisteet tasattiin maalittomalla tasatuloksella.

Reipas on Kakkosessa edelleen tappioitta. Viirupaitojen sarjasijoitus on kuudes. Seuraavaksi Reipas metsästää jatkopaikkaa Suomen Cupissa keskiviikkona 31.5. Vieraaksi Kisapuistoon saapuu Reippaan tavoin Kakkosessa pelaava FC Honka Akatemia.

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Otteluennakko: NJS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Reipas – Tips

Otteluennakko: Reipas – Tips

Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Otteluennakko: FC Kiffen – Lahden Reipas

Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO