Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO

Lahden Reipas palasi komeasti voittokantaan lauantaina runsaslukuisen kotiyleisön edessä Kisapuistossa. Joensuulainen JIPPO kaatui lukemin 1—0. Ottelun ainoan maalin iski Eemil Laamanen.

Lahden Reipas sai otteluun vahvan alun. Onuray Köse ampui kertaalleen tulisesti, mutta JIPPOn maalivahti Pyry Piirainen venyä. Hän venyi myös Jusif Alin ja Lirinis Hazirin puolittaisten yritysten tielle. Reipas onnistui jakson alkupuolella tyrehdyttämään joensuulaisten hyökkäykset hyvin.

Vartin kohdalla viirupaidat onnistuivat. Haziri hankki kulmapotkun ja nuoren kannattajaryhmän raivoisan kannustuksen tukemana Köse lähetti sen matkaan. Kulmapotku putosi suoraan Eemil Laamasen päähän ja toppari puski pallon vapaasti maaliin.

Jakson loppupuolella myös JIPPO sai juonesta kiinni. Reipas-vahti Osku Maukonen venyi kahdesti ilmiömäiseen paraatipelastukseen nollaten Yoshiaki Kikuchin ja Terrence Smithin. Näin ollen tauolle lähdettiin kotijoukkueen 1—0-johdossa.

Toisella jaksolla Reipas joutui vetäytymään entistä enemmän. Topparit Eemil Laamanen ja Topias Inkinen pelasivat varmasti ja taistelivat jokaisesta pallosta loppuun asti. Koko joukkue puolusti kurinalaisesti ja Asaad Babiker teki kärjessä arvokasta työtä puolustussuuntaan. JIPPO ei juurikaan päässyt paikoilla ja viimeistään pallot pysähtyivät Osku Maukoseen. Näin ollen sarjapisteet jäivät Kisapuistoon ja syntymäpäiviään Kisapuistossa viettänyt 11-vuotias Anni Kautto sai hienon lahjan viirupaidoilta voiton muodossa.

Reipas on Kakkosen A-lohkossa neljäntenä. Viirupaitojen kiireiset viikot jatkuvat jo keskiviikkona. Kisapuistoon saapuu vieraaksi sarjaa johtava ja ainoa tappioton joukkue Klubi 04.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas