Otteluraportti: Linnoituksien kaupunki tarjosi pirteän vastuksen

Lappeenrannasta PEPOa vastaan kotiin tuotiin yksi piste. Lahden Reipas pelasi pirteällä peliesityksellä tasapelin äkkijyrkän alun jälkeen. Nopea ensimmäinen maali vastustajalle olisi voinut enteillä tiukempaakin peliä ja vaikeaa pelinkulkua.

Reipas sai tuntea tänään, miltä pommiin nukkuminen tuntuu. Siten voi kuvailla ottelun alkua PEPOn komennossa vieraspelissä Lappeenrannassa. Ottelun neljännellä peliminuutilla lappeenrantalaisten hyökkäys läpäisi Reippaan puolustuksen. PEPO pääsi laidasta läpi ja pelasi pallon takaviistoon, jossa PEPOn pelaaja oli vapaana. Siitä oli helppo iskeä maali. Vaikutti, että näin nopean alkuratkaisun jälkeen ottelusta on tulossa haastava. Maali herätteli mukavasti Reipasta, ja missään vaiheessa alun nukahduksen jälkeen ei peli-ilme kärsinyt. Joukkue teki hyvällä moraalilla töitä. Ensimmäinen puoliaika oli melko tasainen.

Tauolle lähdettiin PEPOn johtoasemassa 1-0. Toisen puoliajan alussa Irfan Sadik prässäsi vastustajan maalivahtia ja sai pallon itselleen. Sadik taitelili pallon lopulta tyhjään maaliin. Hieno maali ja hyvä tsemppaus Sadikilta koko pelin ajan PEPOn fyysisiä toppareita vastaan.

Toinen puoliaika oli vauhdikkaampi. Oman haasteen Reippaan peliin toi tuomarin antama punainen kortti Mikko Tuomen taklauksesta. Punainen, mikä punainen. Reippaan oli nyt pelattava tarkasti. Joukkue taistelikin upeasti. Lappeenrannan PEPO oli – neljästä edellisestä tappiosta huolimatta – kova pala purtavaksi. Kotimatkalle on kiva lähteä yhden pisteen kanssa, vaikka kolmea haettiin.