Otteluraportti: Maalijuhlat kotona

Jalkapallon miesten Kakkosen A-lohkon kamppailu sunnuntaina 20.9. päättyi lahtelaisten kotivoittoon. Nihkeästi maaleja iskenyt Lahden Reipas otti niin sanotusti omiaan pois ja teki ottelussa kolmasosan koko kauden maaleista. Reipas voitti Joutsenon Kultsu FC:n maalein 7-1 (1-0). Joukkueet kohtasivat kolmannen ja viimeisen kerran tällä kaudella.

Viilenevä syysilta tarjosi katsojille nautinnollisia esityksiä. Ensimmäinen jakso oli jo kotijoukkueen hallintaa. Yrityksiä ei kuitenkaan palkittu helposti. Juuri ennen puoliaikavihellystä Reippaan Olli Tynkkynen niittasi pallon verkon perukoille. Kultsu pelasi miehen vajaalla 19. minuutin jälkeen ja joutui katselemaan myös toista punaista korttia juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua.

Reipas iski nopeasti maaleja ja onnistumisista nautittiin laajalla rintamalla. Olli Tynkkynen iski hattutempun ja Sakari Jokinen onnistui kahdesti. Reippaan muista maaleista vastasivat Erik Heinonen ja Driton Shala. Joukkueen vapautunut riemu lämmitti yleisöäkin.

Seuraavan kerran kotona pelataan sunnuntaina 4.10. klo 17.00. Tervetuloa – tunnetustihan meillä ei käy peli tylsäksi!

Tommi Leirilaakso tarjoilee hieman tarkempaa kuvaa ottelusta, ja sen pääset lukemaan tästä.