Otteluraportti: Niukka tappio vieraissa

Kahden ensimmäisen ottelun jälkeen alkoi jo hiipiä tunne, että tätä päivää ei tällä kaudella tulisi, mutta niin vain kävi. Reipas koki kauden ensimmäisen tappionsa Klaukkalan urheilupuistossa lukemin 2-1 (0-1) Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan.

Viirupaidat saivat luotua painetta NJS päähän ensimmäisen puoliajan puolessa välissä, jonka päätteeksi fyysinen ja dynaaminen Sakari Jokinen iski Miska verkon viekkaasta kulmasta 0-1 johtolukemat. Muutoin ensimmäinen puoliaika oli tasaväkinen ja molemmilla oli omat paikkansa.

Toisen puoliajan alussa maalipaikat olivat vähissä Reippaan pitäessä palloa. 76. minuutin kohdalla NJS pääsi iskemään kulmapotkun jälkeisestä vastahyökkäyksestä tasoitusmaalin Janar Georgin toimesta.

NJS:n tasoitusmaalin jälkeen peli aaltoili ja kokonaiskuvat perusteella tasapeli ei olisi ollut vääryys. NJS peluri Matti Kaipio oli kuitenkin erimieltä ja yks kaks peli oli kaks yks. Eurogoals -henkinen vapaapotkumaali yläkulmaan 90 + 6 minuutilla sai nurmijärveläiset repeämään liitoksistaan ja pisteet jäivät ikävä kyllä Klaukkalan urheilupuistoon.

Reipas on ollut edellisillä kausilla niskan päällä nurmijärveläisiä vastaan ja NJS luotsi Teemu Savukoski myönsikin voiton maistuneen erityisen makealta.
– Oli hienoa voittaa Reipas pitkästä aikaa sillä Reipas on ollut meille jo pitkään iso peikko. Peli itsessään oli tasainen ja tiukka vääntö ja marginaalit läpi pelin olivat pienet. Reipas tuntui urheilullisemmalta kuin esimerkiksi edellisellä kaudella ja pelasi rauhallisesti ja fiksusti mutta lopussa bensa loppui koneesta.
Lopuksi Savukoski totesi omalla kuivalla huumorillaan, että ”ei kannata tehdä voittomaalia liian aikaisin.”

Jälleen hyvin pelannut ja ottelun Reippaimmaksi valittu Berat Köse oli pelin jälkeen bussissa ymmärrettävän pettynyt.
– Surkeat fiilikset tässä on. Häviäminen ei koskaan maistu, mutta erityisen takapuolesta se on, kun häviää viimeisen minuutin maalilla. Pelasimme hyvin kunnes viimeisellä 30 minuutilla pallollisesta pelaamisesta uupui keskittyminen emmekä pitäneet enää pallosta huolta ja annoimme vastustajalle mahdollisuuden luoda painetta meidän päätyyn.

Pirteäsi kauden avanneen Reippaan jatkosta Köse ei kuitenkaan ole huolissaan
– Meillä on hyvä porukka ja varmasti jatkossakin tulee tulosta. Välillä tulee takaiskuja mutta me mennään entistä lujempaa eteenpäin.

Reipas jatkaa ottelusarjaa sunnuntaina 20.6. klo 16 kotona Kisapuistossa. Vastaan asettuu uusi tuttavuus Kakkosessa helsinkiläinen Käpylän Pallo. Otteluun otetaan yleisöä 250 henkeä. Kausikortti (30e) ja irtoliput vitosen.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen