Otteluraportti: Piste jäi kotiin

Reipas kohtasi Mikkelin Pallo-Kissat kolmannen ja viimeisen kerran tällä kaudella. Kahdessa aiemmassa ottelussa mikkeliläiset ovat vetäneet pidemmän korren. Reipas oli liikenteessä revanssimielessä ja valmis tasaväkisinä pidettyjen joukkueiden kohtaamiseen.

Pallo-Kissat sai peliin lentävän lähdön, kun Gerald Ben rokotti Reipasta jo viiden peliminuutin kohdalla. Alun kylmä suihku herätti Reippaan taistelemaan vimmatusti ja paine siirtyi vierailijoiden päätyyn. Reipas teki ratkaisun maankuulusta Suonion sivurajaheitosta. Suonion heitto tavoitti nälkäisen Olli Tynkkysen, joka nosti Reippaan tasoihin. Ennen ensimmäisen puoliajan loppua Kissat meni vielä johtoon, kun Antti-Pekka Kesosen laukaus kimposi Reippaan puolustajan kautta maaliin. 

Puoliajalla Reippaan kopissa kuhisi. Henki ja joukkueen tahtotila oli selvä: jätkät tätä ei hävitä. Halu näkyi puoliajan alussa, kun Sassilan kaunis pitkä syöttö vapautti laidalla viilettäneen Tynkkysen. Tynkkynen löysi maalin edustalle määrätietoisesti juosseen Kasperi Heinosen. Varakapteeni Heinosen varma viimeistely toi Reippaan jälleen tasatilanteeseen. 
 
Reipas jatkoi väkevää yritystä ja loi läpi toisen puoliajan useita maalipaikkoja, mutta palkinto jäi saamatta. Myös Kissoilla oli useita hyviä hyökkäyksiä, mutta Reippaan maalivahti Joonas Meronen oli mies paikallaan. 
 
Reipas ja Kissat pelasivat lyhyen ajan sisään kolmannen kerran vastakkain, mikä näkyi pelaajien välisissä kemioissa. Päädystä päätyyn kulkenut peli, useat maalipaikat ja pelaajien välinen poikamainen kisailu eivät jättäneet yleisöä kylmäksi. Molemmista leireistä todettiin pelin jälkeen, että ottelu olisi voinut päätyä kummalle joukkueelle tahansa. Reipas katkaisi Kissojen neljän ottelun voittoputken tasapelillä. Ottelun Virasto-pelaajaksi valittiin Olli Tynkkynen. 
 
Positiivista pelissä oli myös elpynyt kokoonpanotilanne. Loukkaantumisten ja pelikieltojen kurittama Reippaan kokoonpano vahvistui useammilla tuoreilla jaloilla. Tynkkysen otteet olivat pitkän tauon jälkeen yllättävän väkevät ja lupauksia antavat. Kentällä nähtiin myös lahtelaisen futiksen todellinen legenda Drilon Shala. Shala oli kentälle tultuaan alati vaarallinen ja toimitti palloa maalille ammattimiehen tavoin. Mikko Tuomi vapautui pitkästä harjoitus- ja pelikiellosta ja toi kaivattuja jalkoja hyökkäyssuuntaan. Iloinen asia oli loukkaantumisten kanssa taistelleiden nuorten lupausten Berat Kösen ja Driton Shalan paluut kokoonpanoon. 

Lauantaina vietettiin myös Reipaan Sikajuhlia. Iltapäivä oli täynnä mukavaa yhdessäoloa ja äärimmäisen hyvää musiikkia. Meitä Kisapuistossa viihdytti Lippalakki String Band Liha-Merosen tarjoillessa herkullista mureaa possua. Kyllä kelpasi! Hyvällä sykkeellä jatketaan taas. Seuraavaan kotipeliin tulossa myyntiin myös muutamia uusia fanituotteita sekä perheen pienimmille että jokaiselle muotitietoiselle. 

Seuraavan kerran Reipas pelaa torstaina 10.9. Lappeenrannassa PEPOa vastaan. Syyskuun ainoa kotiottelu pelataan sunnuntaina 20.9.2020 klo 17 Kisapuistossa. Tässä painissa mukana on Kultsu FC. 

 
Reippaan jäljellä olevat kotitottelut: 
Su 20.9. klo 17 Kultsu FC
Su 4.10. klo 17 NJS
La 24.10. klo 14 FC Kiffen
La 31.10. klo 14 FC Viikingit

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen