Otteluraportti: Pisteet jäi Kotkaan

Lahden Reipas kärsi 1-0-tappion lauantain vierasottelussa Kotkassa Peli-Karhuja vastaan. Ottelun ainokaisen viimeisteli kotijoukkueen Anttoni Huttunen. Tappiosta huolimatta Reipas jatkaa yhä sarjan neljäntenä.

Reipas tuli Kotkaan hyvällä jalalla ja kotijoukkue oli hätää kärsimässä. Viirupaidat kuitenkin tuhlailivat ensimmäisen puolituntisen aikana paikkoja ja PeKan maalilla torjunut Ville Särkkä venyi muutamaan tärkeään koppiin. Jakson edetessä peli kuitenkin tasoittui ja myös PeKa kykeni pitämään palloa.

Reippaan maalilla torjunut Joona Halla oli koko ensimmäisen jakson liki toimettomana, kun peli pyöri kotijoukkueen päädyssä. Reipas ei kuitenkaan saanut kuparista rikki ja näin ollen tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella jaksolla sarjapaikastaan taisteleva PeKa näytti luonnetta Reippaan kustannuksella. Kotkalaiset repivät, raastoivat ja rikkoivat viirupaitojen peliä. Myös PeKan liike parantui ja Reipas ei enää päässyt paikoille. Toisaalta Reipas kykeni pitämään myös kotijoukkueen poissa vaarallisilta maalipaikoilta.

Vartti ennen loppua yksi maalipaikka ratkaisi ottelun. Reipas ei saanut purettua erikoistilanteen painetta ja Anttoni Huttunen viimeisteli 1-0-maalin. PeKa taisteli johtoasemassa suurella luonteella, eikä Reipas saanut kunnollista kiriä aikaiseksi. Näin ollen pisteet jäivät sarjapaikastaan taistelevalle kotkalaisjoukkueelle.

Päivän Reippaimmaksi pelaajaksi valittiin energisesti ottelun pelannut Erik Heinonen.

Reippaalla on jäljellä 130-vuotisjuhlakautta enää kaksi ottelua. Lauantaina 2.10. Reipas juhlii 130-vuotista taivaltaan ja vieraaksi on kutsuttu lahtelaisen jalkapalloyleisön lisäksi Mikkelin Pallo-Kissat. Kauden päättää vierasottelu FC Kiffeniä vastaan lokakuun lopussa.

Uutiset

Kaikki uutiset

Ikämiehistä mestareita

Lahden Reipas juhli lauantaina

Otteluennakko: Juhlat tiedossa!

Otteluennakko: Kotkaan taistelemaan!

Valmennustiimi 2022 on nimetty

Otteluraportti: Voitto tuntuu kapteenistakin hyvältä

Otteluennakko: Omista juhlista kaverin juliin

Perustaminen – Osa 7

Otteluraportti: Ei tehtyjä maaleja, ei pisteitä

Otteluennakko: Käpylästä pisteitä?