Otteluraportti: Pisteet Kissojen mukaan

Kakkosen sunnuntaikierros ei ollut Reippaan mielen mukainen. Mikkelin Pallo-Kissat hakivat pisteet Lahdesta maalein 2-1 (1-1). Reippaan maalista vastasi FC Lahti -laina Pyry Lampinen, joka niittasi pilkun sisään varmoin ottein.

– Pelillisesti olimme jyrän alla, mutta positiivista oli, että pidimme vastustajan poissa maalimme edestä sekä boksista ja tietysti kolme pistettä. Tosi tärkeät pisteet, kertoi MiPK:n päävalmentaja Tommi Ekmark Länsi-Savolle .

Tapahtumarikas ilta Kisapuistossa sisälsi paljon työntekoa. Reipas hallitsi avausjaksoa ja käytännössä mikkeliläisten maali syntyi heidän ensimmäisestä paikastaan. Santeri Suutari käytti hyväkseen kulman jälkitilanteen, kun maalivahti Joonas Meronen oli ollut jo esteenä Reippaastakin viime kaudella tutun Eero Karjalaisen yritykselle. Reippaan painostus jatkui. Paine palkittiin, kun Pyry Lampinen kaadettiin rangaistusalueella ja tilanteesta vihellettiin Reippaalle pilkku. Nuori ja lupaava Lampinen ei aikaillut maalinteossa.

Toinen jakso olisi voinut kääntyä myös Reippaalle. Mutkia tuli matkaan, kun Mikko Tuomi pelasi pääpallon hieman liian rajuin ottein, ja sai tuomarilta muistutuksena käytöstavoista suoran punaisen. Oli mikkeliläisten onni, että Reipas pelasi miehen vajaalla. Niin sisukkaassa iskussa joukkue painoi tasoitusmaaliyritystä loppuun asti.

Kapteeni Markus Hietalan mukaan Reippaan on nyt treenattava entistä kovemmin etenkin maalintekoa. Muuten oman joukkueen ilme sai kehuja. Harmittava tappio, mutta onneksi kohtaamisia on Pallo-Kissojen kanssa edelleen luvassa niin sanotuilla paikalliskierroksilla.

Lyhyen tauon jälkeen Reippaan pelit jatkuvat lauantaina 1.8. klo 17.00 Lappeenrannan PEPOa vastaan Kisapuistossa. Muistutuksena jo nyt, että lauantain 29.8. matsissa on luvassa viime kaudelta tutut Sikajuhlat yhdessä Maatila-Liha Merosen kanssa. Pistä kalenteriin!

Ottelun voit katsoa jälkitallenteena tästä.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit