Otteluraportti: Reipas hävisi Mikkelissä

Reippaan miehistö lähti sunnuntaina 9.8. Mikkeliin ensimmäisessä kohtaamisessa kärsitty niukka tappio ja revanssi mielessä. Edellistä tappiota ei kuitenkaan saatu kuitattua, ja pisteet jäivät Pallo-Kissoille lukemin 4-1 (1-0).

Reippaalla oli edelleen poissaoloja, mutta pelkästään niiden syyksi ei sunnuntain kitkerää tappiota voi laittaa. Parhaimmillaan Reippaan peli on tiivistä ja yhtenäistä puolustamista, mutta Kissoja vastaan siitä ei ollut tietoakaan. Kissat sen sijaan olivat kevyellä jalalla liikenteessä. 

Toisen puoliajan alussa Reipas yritti taistella itsensä takasin peliin mukaan ja saikin kavennettua pelin lukemiin 2-1 Teemu Toukosen upealla laukauksella Roope Suonion esityöstä. Reippaan takaa-ajo loppui kuitenkin lyhyeen, kun mikkeliläiset iskivät vielä kaksi maalia tiiviissä tahdissa. 

Maalit: 45.+1. Antti Voutilainen 1–0, 58. Bob Diasonama 2–0, 60. Teemu Toukonen 2–1, 67. Niko Parkkari 3–1, 71 Gerald Ben 4–1.

Reippaan pelit jatkuvat vieraspelillä torstaina 13.8. Joutsenossa Kultsun vieraana. Seuraava kotiottelu on syytä laittaa kalenteriin isolla merkinnällä. Lauantaina 29.8 vietetään perinteisiä ja vauhdikkaita sikajuhlia. Samalla päästään haastamaan MiPK kolmannen kerran tällä kaudella. Josko silloin onnistaisi? 
Tule paikalla ja osoita tukesi – Kisapuistossa on aina hyvä fiilis!

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas