Otteluraportti: Reipas hävisi Mikkelissä

Reippaan miehistö lähti sunnuntaina 9.8. Mikkeliin ensimmäisessä kohtaamisessa kärsitty niukka tappio ja revanssi mielessä. Edellistä tappiota ei kuitenkaan saatu kuitattua, ja pisteet jäivät Pallo-Kissoille lukemin 4-1 (1-0).

Reippaalla oli edelleen poissaoloja, mutta pelkästään niiden syyksi ei sunnuntain kitkerää tappiota voi laittaa. Parhaimmillaan Reippaan peli on tiivistä ja yhtenäistä puolustamista, mutta Kissoja vastaan siitä ei ollut tietoakaan. Kissat sen sijaan olivat kevyellä jalalla liikenteessä. 

Toisen puoliajan alussa Reipas yritti taistella itsensä takasin peliin mukaan ja saikin kavennettua pelin lukemiin 2-1 Teemu Toukosen upealla laukauksella Roope Suonion esityöstä. Reippaan takaa-ajo loppui kuitenkin lyhyeen, kun mikkeliläiset iskivät vielä kaksi maalia tiiviissä tahdissa. 

Maalit: 45.+1. Antti Voutilainen 1–0, 58. Bob Diasonama 2–0, 60. Teemu Toukonen 2–1, 67. Niko Parkkari 3–1, 71 Gerald Ben 4–1.

Reippaan pelit jatkuvat vieraspelillä torstaina 13.8. Joutsenossa Kultsun vieraana. Seuraava kotiottelu on syytä laittaa kalenteriin isolla merkinnällä. Lauantaina 29.8 vietetään perinteisiä ja vauhdikkaita sikajuhlia. Samalla päästään haastamaan MiPK kolmannen kerran tällä kaudella. Josko silloin onnistaisi? 
Tule paikalla ja osoita tukesi – Kisapuistossa on aina hyvä fiilis!

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen