Otteluraportti: Reippaan maalijuhlat

Pelaajat hymyilivät kilpaa auringon kanssa eilen Kisapuistossa, kun Lahden Reipas kaatoi Lappeenrannan PEPOn maalein 4-1 (2-0) Kakkosen A-lohkon ottelussa. Reippaan maaleista vastasivat Sakari Jokinen (2), Arttu Auranen ja Erik Heinonen. Tehottomuus on ollut Reippaaan vaivana, mutta nyt maalihanat saatiin auki. 

Sakari Jokinen iski molemmat ensimmäisen puoliajan osumat, joista jälkimmäinen syntyi pilkusta. Reipas puolusti tiiviisti ja kurinalainen rohkeus oli Reippaan valttikortti. PEPOsta odotettiin kovaa vastusta, mutta lappeenrantalaisten pelikirja vaikutti olevan sekaisin. Lahdessa nautitaan laajan rintaman onnistumisista, kun toisella puoliajalla FC Lahti – laina Arttu Auranen ja Erik Heinonen tekivät myös selvää jälkeä PEPOn puolustuksesta lappeenrantalaisten pelatessa miehen vajaalla. 

PEPOn maali syntyi aivan ottelun lopuksi, kun Samu Suoraniemi iski pilkusta pallon varmasti Reippaan maalivahti Joona Tiaisen selän taa. Harmillinen maali, sillä Tiainen olisi ansainnut nollapelin. Ottelun Virasto-pelaajaksi valittiin Sakari Jokinen. Reipas on nyt sarjataulukossa kuudentena yhdeksällä pisteellä. Tasapisteissä kanssamme ovat PEPO ja MiPK. Kakkosen A-lohkoa johtaa PK-35. Reipas pelaa seuraavaksi Mikkelissä sunnuntaina 9.8. klo 18.30. 

Tommi Leirilaakson blogissa kommentoidaan peliä laajemmin. Ottelun voi katsoa jälkitallenteena tästä. 

Seuraavan kerran Reipas pelaa kotona lauantaina 29.8. klo 17.00 Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan. Samalla vietetään myös viime kaudelta tuttuja Sikajuhlia, kun otteluisäntä Maatila-Liha Meronen tuo Kisapuistoon jälleen kokonaisen possun syötäväksi. Reippaan sikamuki oli herkullinen jo vuosi sitten. Jos et päässyt maistamaan silloin, niin kannattaa tulla paikalle nyt. Liput normaalin 5e (alle 18 v. ilmaiseksi) ja kausikortti takaa pääsyn. Katsomoon mahtuvat kaikki. 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen