Otteluraportti: Sarjakärki nollasi Reippaan

Mikkelin Palloilijat veivät pistesaaliin Savoon, mutta 1–3 tappio korjataan viimeistään seuraavassa kohtaamisessa.

Helteinen viikko huipentui savolaisten ja hämäläisten kohtaamiseen Kisapuistossa. Lahden Reipas lähti haastamaan sarjajohtaja Mikkelin Palloilijoita nälkäisenä. Vierasjoukkueen painostuksessa mentiin lähes koko 90 minuuttia, mutta Reipas ei antautunut kuitenkaan helpolla.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 37. minuutilla, kun Lucas Dos Santos painoi irtopallon maalin edestä reippaalaisten verkkoon. Toista maalia odoteltiin aina 89. minuutille asti. Tällöin asialla Mikkelin Palloilijoiden Janne Kuhmonen, joka niin ikään pääsi aivan maalin edestä tuikkaamaan pallon maalin perukoille 0–2.

Lahtelaiset eivät kuitenkaan vielä luovuttaneet. Hyökkäyspään ylivoima tuotti tulosta ja lahtelaisten tehomies Teemu Toukonen toi 90. minuutilla upealla maalilla vielä viirupaidoille mahdollisuudet pistejakoon.  Ne kuitenkin tyrehtyivät aivan viimeisellä minuutilla, kun tuomari vihelsi rangaistuspotkun Reippaan päähän. Viimeistelijänä jälleen Dos Santos, 1­–3.

Mikkelin Palloilijoista sanottakoon, että joukkue oli ehdottomasti tämän kauden kovin vastustaja. Ei ihme, että joukkue pitää sarjan kärkipaikkaa. Savolaisilla on kova nippu kasassa, mutta ei lyömätön. Seuraavaa kohtaaminen Mikkelissä on MP:n 90-vuotis juhlaottelu ja silloin on Reippaan vuoro ottaa kuskin paikka.

Reippaan ottelun Hanheksi valittiin lahtelaisyleisön suosikki Teemu Toukonen.

Reipas kiittää koko lahtelaista kisayleisöä, jota oli saapunut runsain joukoin paikalle. Kausi jatkuu 13.6.2019 Kouvolassa Susien vieraana. Seuraava kotipeli pelataan 26.6 Kisapuistossa. Vastassa on tuolloin Klubi-04, jossa pelaa Reippaan viime kauden maalitykki Olli Tynkkynen. Nähdään viimeistään silloin!

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon