Otteluraportti: Sarjapaikka on varma

Sen verran hämäläisestä joukkueesta on Lahden Reippaan kohdalla kyse, että maalintekoon on päästy jyvälle vasta näin syyspuoleen. Lahden Reipas voitti Nurmijärven Jalkapalloseuran kotona Kisapuistossa maalein 4-1 (3-0) ja varmisti samalla sarjapaikan miesten Kakkosessa ensi kaudeksi. Ottelun Pub Virasto-pelaajaksi valittiin ottelussa kaksi maalia iskenyt Janne Hahl. Reippaan ensimmäisen maalin teki puolustaja Eetu Sassila, ja toisella puoliajalla Erik Heinonen viimeisteli lukemiksi 4-1.

Virasto-pelaaja Hahl sanoi, että tuntui hyvältä pelata pitkästä aikaa pidemmät minuutit (72.) ja nauttia maalinteosta. Alku oli joukkueelle hankala. Reipas puolusti tiiviisti ja sai iskettyä kuitenkin muutaman maalin. Tauolle lähdettiin lukemin 3-0. Toisen puoliajan alku oli jälleen kotijoukkueelle tahmea. Hahlin sanoin Reipas oli pinteessä, mutta sai käännettyä pelin itselleen. Neljäs maali kruunasi hienon illan.

Ottelu alkoi paikalle päässeiden vuoden 1970 Suomen mestareiden onnitteluilla. Juhlaväen paikallaolo toi Reippaalle myös lisälatauksen iltaan. Legendat valitsivat ottelun Virasto-pelaajan. Puoliajalla pelattiin Reippaan leikkimielinen bingo niinikään historian kunniaksi, sillä viisikymmentä vuotta sitten Reipas perusti oman bingon Lahteen.

Otteet olivat terävät koko talkooväellä ja yleisökin eli tapahtumissa hyvin mukana. Kiitos mukanaolleille!
Seuraavan kerran Reipas pelaa vieraissa Lappeenrannassa 17.10. ja peli striimataan Etelä-Suomen Sanomien kautta. Kotona on luvassa kauden kaksi viimeistä matsia lauauantaina 24.10. ja 31.10. klo 14.

Ottelun tilastot löytyvät täältä

Tommi Leirilaakso avaa myös otteluamme omassa blogissaan (meitä tarkemmin). Intohimoisesti lahtelaista jalkapallokultuuria seuraavan Leirilaakson sanaisen arkun sisällön löydät tämän linkin kautta.