Otteluraportti: Tappio kirvelee

Lahden Reipas kärsi kirvelevän vierastappion joensuulaiselle JIPPOlle lauantaina. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin joensuulaisten 2–1-voitto. Viirupaitojen maalista vastasi Lirinis Haziri. Kotijoukkueelta osuivat Niko Niemeläinen ja Toni Tahvanainen.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja kumpainenkin joukkue pääsi kertaalleen kokeilemaan. JIPPOn paikka tuli maalinedusruuhkasta, mutta Reipas kesti. Reippaan paikka tuli puolestaan Tim Martiselle, joka pääsi tälläämään Gullit Zolameson syöttöön. Pyry Piirainen piti kotijoukkuetta pystyssä.

Jakson loppu meni niukasti kotijoukkueelle. JIPPO ei kuitenkaan saanut kunnon vetoja Anton Munukan vartiomaa maalia kohden, vaan pallot karkailivat lähemmäs Pohjois-Karjalan mäntymetsikköjä. Näin olle tauolle lähdettiin maalittomassa tilanteessa.

JIPPO iski erikoistilanteesta heti toisen jakson alkuun. Lari Liukkonen antoi tarkan sivuvapaapotkun ja Niko Niemeläinen puski kotijoukkueen 1–0-johtoon. Toista jaksoa oli takana vain viisi minuuttia.

Maalin jälkeen Reipas loi huiman paineen JIPPOn maalille. Piirainen venyi useaan huippupelastukseen ja myös maalipuut olivat Piiraisen puolella. Jakson puolivälissä viirupaidat kuitenkin onnistuivat vihdoin tasoituksessaan. Kulmapotku tuotti tulosta ja Lirinis Haziri sai puskea pallon verkkoon.

Tasoitusmaalin jälkeen kummallakin joukkueella oli paikkansa, mutta ottelu näytti lopulta päättyvän pistejakoon. Lisäajalla JIPPO kuitenkin iski vielä kertaalleen. Kesken Reippaan vastahyökkäyksen JIPPO sai pallon ja Liukkonen toimitti sen Reipas-puolustuksen selustaan. Liigassakin meritoitunut Toni Tahvanainen ampui pallon tolpan kautta maaliin ja vei sarjakärjessä olevan JIPPOn voittoon.

Matemaattisesti Reippaan nousu on yhä mahdollinen, mutta se vaatii sopivaa ristiinpelaamista ja voitot molemmista jäljellä olevista otteluista. Reipas kohtaa viikonloppuna Käpylän Pallon vieraskentällä ja viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina 22.10. FC Kiffeniä vastaan.

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit