Otteluraportti: Tennislukemat Lappeenrannassa

Lahden Reipas tyylitteli vieraskentällä lappeenrantalaisen FC LaPan nurin tennislukemin 6–0. Reippaan maaleista vastasivat Janne Hahl, Lirinis Haziri, Asaad Babiker ja Joona Tapani, joka osui kahdesti. LaPan viimeinen maali merkittiin omaksi maaliksi.

Lahden Reipas aloitti vahvasti ja ensiminuuteilla Gullit Zolameson tulinen laukaus otti kimmokkeen. LaPan maalivahti Niko Pienmunne onnistui venymään pallon tielle yläkulmasta. Hetkeä myöhemmin loistavan ottelun keskikentän pohjalla pelannut Lassi Forss vapautti Joona Tapanin, mutta Pienmunne venyi jälleen.

Vartin kohdalla Reipas sai maalitilinsä auki. Tim Martinen antoi kulmapotkun ja pallo kiersi takatolpalle. Janne Hahl oli jäänyt vapaaksi ja hän siirsi pallon maaliin. Muutama minuutti edellisestä Lirinis Haziri haastoi rangaistusalueella ja häntä rikottiin. Pallo vietiin pilkulle ja Haziri ampui pallon varmasti voimalla maaliin.

Jakson loppupuolella Martinen ampui kertaalleen tolppaan ja Reipas iski vielä kaksi lisäosumaa. Ensin Martinen pelasi Tapanille maalin edustalle. Tapani otti haltuun ja siirsi Reippaan 3–0-johtoon. Lisäajalla Zolameso, Tapani ja Mikko Tuomi alustivat kauniilla pelillä paikan Asaad Babikerille, joka jatkoi ensimmäisellä kosketuksellaan taukolukemiksi 4–0.

Toisella jaksolla Reipas haki hienoa maalia ja samalla tuhriintui useampi hyvä maalipaikka. Kotijoukkue LaPa sai alussa ottelun ainoan paikkansa, kun Alexander Odeh ampui tulisesti. Reippaan maalilla seissyt Anton Munukka otti kuitenkin tyylikkään torjunnan.

Toisella jaksolla Reippaalle kirjattiin vielä kaksi maalia. Reilun tunnin pelin jälkeen Tapani ampui 25 metristä tarkan laukauksen suoraan verkkoon. Viimeisessä maalissa viirupaidoilla oli rutkasti onnea. LaPan Eetu Huunonen palautti pallon Pienmunnelle, mutta pallo otti nurmesta vaikean virhepompun ja painui maaliin. Reipas haki viimeiset minuutit maalia debyytin tehneelle Daniel Nymanille, mutta lisäosumia ei Lappeenrannan Kimpisellä nähty. Näin ollen Reipas nappasi kotimatkalleen kolme pistettä.

Seuraavaksi Reipas kohtaa Kisapuistossa lauantaina 24.9. FC Kiffenin. Sekä Reipas että Kiffen ovat nousutaistossa, joten jaossa on isoja pisteitä.

Seuraava ottelu
Lahden Reipas – FC Kiffen
la 24.9. klo 15.00 Kisapuisto
Huom! Runkosarjan viimeinen kotiottelu

Uutiset

Kaikki uutiset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas

Otteluennakko: RoPS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Lahden Reipas – RoPS

Otteluennakko: Reipas – RoPS

Kohti Ykkösen nousukarsintoja

Otteluraportti: JIPPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: Reipas – Jippo