Otteluraportti: Viimeinen kotiottelu päättyi pistejakoon

Reippaan kauden viimeinen kotiottelu oli tapahtumia täynnä. Kisapuiston kauniissa syysauringossa nähtiin kaksi punaista korttia, useita läheltä piti -tilanteita ja neljä maalia. Ottelu päättyi 2-2 pistejakoon Reippaan ja Lappeenrannan PEPOn välillä.

Kylmä itätuuli puhalsi Reippaan pelaajien kasvoille heti ottelun alussa. Peliä oli pelattu noin kuusi minuuttia, kun pallo kimposi Reippaan maalia suojellutta kapteeni Markus Hietalaa käteen, josta seurasi kovalta tuntunut ratkaisu: punainen kortti ja rangaistuspotku. Jonathan Dunyin laittoi pilkun ammattimiehen varmuudella sisään. Reipas sai hieman vaisusta ensimmäisestä puoliajasta huolimatta pidettyä PEPOn yhden maalin päässä. Tauolle mentiin siis lukemissa 0-1.

Puoliajalla päävalmentaja Järvinen herätteli joukkuetta ja Reipas olikin huomattavasti pirteämpi heti toisen puoliajan alusta lähtien. Tämä palkittiin 46. minuutilla, kun Tomi Kult teki upean tasoitusmaalin.

– Eka puikot ja siitä takayläkulmaan, tällä kaudella tekemistäni kuudesta maalista se hienoin, summasi hyökkääjälupaus illan osumaansa.

Reipas jatkoi alun hurmosta ja 52. minuutilla oli Irfan Sadikin vuoro osoittaa kliinisyyttään. Esityön maaliin tekivät Lassi Forss ja Tomi Kult. Reippaan maalin jälkeen peli jatkui melko lämpimänä, ja se oli liikaa PEPOn lupaukselle. Nikke Veikkanen kuittasi itselleen punaisen kortin jälkipelistä.

Hauskana faktana todettakoon, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun PEPO ja Reipas pelasivat 10 vs 10 peliä. Myös kevätkierroksen ottelussa molemmat joukkueet pelasivat 10 pelaajalla ottelun lopussa ulosajon ja loukkaantumisten vuoksi.

PEPO sai luotua toisella puoliajalla useita erinomaisia maalipaikkoja, mutta osittain Reippaan puolustuksen ja maalivahti Järvisen ansioista sekä osittain PEPOn huolimattomasta viimeistelystä Reipas piti johtoasemansa. 90 + 4 minuutilla PEPOn ponnistelut palkittiin ja vierasjoukkueen Tomi Karttunen runnoi loppulukemiksi 2-2.

– Viimeiseen minuuttiin, viimeistä vihellystä ennen tulee tasoitus. Totta kai se harmittaa. Voitolla olisi ollut kiva päättää kotikausi Kakkosessa. Näin pääsi kuitenkin käymään värikkäiden ottelutapahtumien jälkeen, summasi ottelun Pikku Hanhi -pelaajaksi valittu Tomi Kult.

Tasapelin myötä ero neljäntenä majailevaan Klubiin kasvoi neljään pisteeseen. Tämä tarkoittaa, että ote jatkosarjapaikasta lipesi viime metreillä Reippaan käsistä.  Kauden viimeinen peli pelataan siis varmuudella seuraavana lauantaina Nurmijärvellä.

Lauantain pelissä kotijoukkueen vastuulla ollut liveseuranta ei toiminut. Syy oli tekninen ja pyydämme anteeksi aiheuttamaamme mielipahaa. Jatkamme kehityksen kehittämistä tälläkin saralla.

Viimeisen kotipelin jälkeen on syytä kiittää sankoin joukoin peleissämme viihtyneitä katsojia. Teille on mahtava tehdä hyvää viihdettä. Ottelun järjestyksenvalvonnasta vastaa innokas ja ammattitaitoinen porukka, jolle olemme sydämen pohjasta kiitollisia. Kuuluttajana toiminut mustaoranssi ääni Antti Kumpulainen ansaitsee myös erityismaininnan. Reippaan ikämiehet, nuo pelaajalegendat, ovat pyörittäneet makkaran myyntiä. Tätä voisi sanoa seurakulttuuriksi, kiitos siitä. Ilman talkoolaisia ottelutapahtumamme ei olisi olemassa. Tästä jatketaan ensi kaudella eteenpäin ja kovempaa.

Lauantaina 5.10. klo 18.00 juhlitaan Pikku Hanhessa upeasti sujunutta kautta. Reippaan iltamat ovat perinteisesti koonneet yhteen joukkueen, taustahenkilöt ja katsojat. Jälleen kerran luvassa on mukava illanvietto livemusiikin ja joukkueen ohjelmanumeroiden parissa. Samalla punotaan juonia seuraavan kesän varalle. Varaathan lippusi ennen kuin ne myydään loppuun. 20 eurolla saat ruokaa, juomaa ja viihdettä.

Ennakkovaraa lippusi  iltamiin pe 4.10. mennessä: elina.holtta@gmail.com / 040 59 32650
Lauantaina 5.10. jäljelle jääneet liput myydään ovelta.